Üye Girişi
Kullanıcı Adı 
Parola
Üye Ol Şifremi Unuttum
| inşaat sektörü inşaat ihaleleri inşaat malzemeleri inşaat haberleri Dekorasyon fuar seminer tüm hepsi inşaat dergisinde  | Sizde İnşaat Dergisine Reklam vererek firmanızı tüm Dünyaya tanıtabilir, Ürünlerinizi satabilirsiniz.  |
        
      Beyaz Eşya (184)
      Tekstil (162)
      Güvenlik Sistemleri (57)
      Havuz (45)
      Faydalı Bilgi (183)
      Yapı Malzemeleri (258)
      Kapı Otomatik Kapı (89)
      Duyuru (1920)
      Plastik Alüminyum (66)
      İhale (4937)
      Kampanyalar (46)
      Mekan (272)
      Vitrifiye (383)
      Fuar Seminer (672)
      Mutfak (193)
      Cephe (124)
      İzolasyon Yalıtım (127)
      Konut (1019)
      Bizden Haberler (37)
      Önemli Bilgiler (237)
      Bahçe (312)
      Elektronik (439)
      Mimari (502)
      Zemin (183)
      Züccaciye (230)
      İnşaat (2370)
      Çevre Düzenleme (398)
      Perde (100)
      Mobilya (451)
      Aksesuar (143)
      Aydınlatma (347)
      Dekorasyon (731)
Haber Ara
 
İnşaat Dergisi
Sizde Reklam Verin
Sizde Reklam Verin


Kurt Granit & Çimstone
Kurt Granit & Çimstone


İnşaat İhaleleri Burada
İnşaat İhaleleri Burada


İnşaat Sektörünün Kalbi
İnşaat Sektörünün Kalbi


İnşaat Sektörünün Kalbi
İnşaat Sektörünün Kalbi

Bu Alana Reklam
Verin!

 


web tracker

sitemap-1
sitemap-2
sitemap-3

 İnşaat > 02-06-2008 BELEDİYEDEN EYNAL KAPLICALARINA SPOR KOMPLEKSİ
yazıyı 12 punto yap yazıyı 14 punto yap yazıyı 16 punto yap yazıyı 18 punto yap
    
Kütahya'nın Simav ilçesinde belediye, spor yapan vatandaşlarla bölgede kamp kurup lige hazırlanmak isteyen Türkiye birinci, ikinci ve üçüncü lig takımlarına destek olmak için şifalı suları ile ünlü Eynal Kaplıcalarında başlattığı yeni spor tesislerinin yapımını hızlandırdı.

Yaklaşık 13 bin metrekarelik bir alanda yapılan ve içerisinde her şeyi ile otomatik olimpik çim futbol sahası, voleybol, basketbol, tenis kortu ve koşu parkurunun bulunduğu spor kompleksini bir an önce hizmete açmak için belediyenin kendi imkanları, araç ve gereçleriyle gece gündüz çalışmaların sürdüğünü belirten Simav Belediye Başkanı Rıza Özdemir, "Yeni tesislerimizin hizmete girmesiyle bölgede turizm alanında büyük bir gelişme yaşanacak. Bu olumlu gelişmeler elbette Simav halkına da yansıyacak" şeklinde konuştu.

9 bin metrekareden oluşan olimpik futbol sahasının çim ekim işleminin tamamlandığını ve çevresinin ithal tel örgülerle çevrildiğini hatırlatan Özdemir," Futbol sahamızın drenaj çalışmaları ile otomatik sulama ekipmanları tamamlandı. Şimdi ekiplerimiz koşu parkurunun yapılacağı alanda ıslah çalışması sürdürüyor. Simav bölgesinden bulduğumuz kırmızı toprağı serdikten sonra futbol sahamızdaki çimlerin çıkmasını bekleyeceğiz. Ardından da batı cephesine modern bir tribün inşaatına başlayacağız" diye konuştu.

İlçe halkının rahat ve huzurlu bir ortamda sosyal faaliyetlerini yapabileceği bir mekan olmadığı için projeyi uygulamaya koyduklarını belirten Özdemir," Spor tesislerimiz ilçemizde turizmin gelişmesi için çok büyük önem taşıyor. Türkiye Birinci lig başta olmak üzere ikinci ve üçüncü ligde top koşturan futbol takımları şifalı sularımızdan yararlanıp kaplıcamızda kamp yapmak istiyorlar. Ancak onlara çalışmalarını yapabilecekleri bir futbol sahası sunamadığımız için gelmekten vazgeçiyorlar. Yeni tesislerimizin hizmete girmesiyle hem bu tip takımlara hem de ilçede spor yapmak isteyen gençlere yeni fırsatlar sunmuş olacağız" şeklinde konuştu.

Spor Kompleksinin proje değerinin 270 bin YTL olduğunu anımsatan Özdemir," Biz belediyemizin imkanlarını kullanarak bu projeyi çok daha ucuza mal edebileceğiz. Sporun her türlüsünü yapmak isteyenleri yakında Simav'a davet edeceğiz" dedi.



(İhlas Haber Ajansı)
 
Haberin Okunma Sayısı : 44
Bu Haberi; Kaydet   Yazdır   Yolla  
 Rastgele 10 Haber
  • Giresun İli Keşap İlçesi Halkalı Köyü Elektrik Tesisi insaatı ihalesi
  • Kaleterasit ile Derin Bir Nefes
  • Yeni darbe sesi standartı
  • Demir-Çelikte Savaş Korkusu
  • Göynük 4. Etap İçme Suyu Ve Kanalizasyon Hattı Yapımı
  • İstanbul Vapurları
  • Bilgi'de Arkimeet; Bjarke Ingels
  • Evinize ayrıcalık katın
  • Evde tasarruf yöntemleri
  • Düzce'deki Kalıcı Konutlara Kabuller Başladı
  • Sitemizde kayıtlı 17218 adet haber, 2249 adet kategori bulunmaktadır.
    Başa Dön Başa Dön

    | Beyaz Eşya | Tekstil | Güvenlik Sistemleri | Havuz | Faydalı Bilgi | Yapı Malzemeleri | Kapı Otomatik Kapı |
    | Duyuru | Plastik Alüminyum | İhale | Kampanyalar | Mekan | Vitrifiye | Fuar Seminer |
    | Mutfak | Cephe | İzolasyon Yalıtım | Konut | Bizden Haberler | Önemli Bilgiler | Bahçe |
    | Elektronik | Mimari | Zemin | Züccaciye | İnşaat | Çevre Düzenleme | Perde |
    | Mobilya | Aksesuar | Aydınlatma | Dekorasyon |


     Google