Üye Girişi
Kullanıcı Adı 
Parola
Üye Ol Şifremi Unuttum
| inşaat sektörü inşaat ihaleleri inşaat malzemeleri inşaat haberleri Dekorasyon fuar seminer tüm hepsi inşaat dergisinde  | Sizde İnşaat Dergisine Reklam vererek firmanızı tüm Dünyaya tanıtabilir, Ürünlerinizi satabilirsiniz.İnşaat Sektörünün kalbi bu sitede atıyor  |
        
      Aksesuar (146)
      Aydınlatma (364)
      Bahçe (325)
      Beyaz Eşya (198)
      Bizden Haberler (37)
      Cephe (130)
      Çevre Düzenleme (424)
      Dekorasyon (765)
      Duyuru (2250)
      Elektronik (478)
      Faydalı Bilgi (184)
      Fuar Seminer (695)
      Güvenlik Sistemleri (58)
      Havuz (45)
      ihaleler (5270)
      inşaat (2589)
      izolasyon Yalıtım (138)
      Kampanyalar (53)
      Kapı Otomatik Kapı (90)
      Konut (1160)
      Mekan (281)
      Mimari (528)
      Mobilya (466)
      Mutfak (197)
      Önemli Bilgiler (241)
      Perde (100)
      Plastik Alüminyum (67)
      Tekstil (163)
      Vitrifiye (387)
      Yapı Malzemeleri (269)
      Zemin (191)
      Züccaciye (264)
Haber Ara
 
İnşaat Dergisi
inşaat malzemeleri
inşaat malzemeleri


Granit
Granit


İnşaat Haberleri
İnşaat Haberleri


inşaat ihaleleri
inşaat ihaleleri


İnşaat Sektörünün Kalbi
İnşaat Sektörünün Kalbi

Bu Alana Reklam
Verin!

 


web tracker

sitemap-1
sitemap-2
sitemap-3
sitemap-4



Add to Google
 inşaat > 25-02-2008 BursaRay'ın B Etabı 23 Nisan'da Hizmette
yazıyı 12 punto yap yazıyı 14 punto yap yazıyı 16 punto yap yazıyı 18 punto yap
    
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, BursaRay'ı kentin doğusu ile buluşturacak olan b etabının 23 Nisan'da sisteme entegre edileceğinin müjdesini verirken, aynı tarihlerde üniversite etabının da ihalesini neticelendirmeyi planladıklarını söyledi.

Line TV'de Hasan Akbaş'ın sunduğu "Neler oluyor?" programına konuk olan Başkan Şahin, "4 yıldır ertelemedik, vazgeçmedik. Kararlı bir şekilde, söz verdiğimiz gibi Bursa, sadece mazisiyle değil, bugünü ve geleceğiyle de övünülecek bir şehir haline geliyor, marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor" dedi.

Şahin, BursaRay B etabının 23 Nisan Çarşamba günü sisteme entegre edileceğini, hedeflerinin aynı tarihlerde sistemin üniversite etabının da ihalesini neticelendirmek olduğunu belirtti. Şahin, bir soru üzerine, BursaRay'ın B ve C etabından sonra terminale uzatılacak bölüm ile 1050 konutlardaki durağın BESAŞ'a kadar uzatılmasını programlarına alacaklarını anlattı.

"4 yılda 10 kavşak yaptık"

4 yıllık süre içinde kimsenin hayal bile edemeyeceği projelerin birçoğunun bittiğini, az bir bölümünün ise devam ettiğini ve temel atma safhasında olduğunu ifade eden Şahin, "10 ayda 4 kavşağın yapıldığı Bursa'ya 4 yılda 10 kavşak kazandırdık. Üstelik daha önce yapılan 2 kavşağında eksikliklerini tamamladık. Kent Hali'nin şehir dışına çıkartılması, Santral Garaj'daki metruk binanın kalkması, hızlı feribot seferleri, Nilüfer Vadisi'nin yaşam merkezi olması gibi bir çok konu Bursa'da yıllardır konuşuluyordu. Ama biz konuşmadık. Yapacağız dedik ve bugünde yaptık. Bir insan hayatta üç önemli noktaya dikkat etmeli. İyi düşünmek, iyi söylemek ve iyi yapmak. İyi düşünürseniz iyi söylersiniz. İyi söylerseniz, iyi işler yaparsınız. Bizde samimi bir şekilde verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz. " diye konuştu.

"Özel sektör mantığı ile çalışıyoruz"

Belediyeyi özel sektör mantığı ile yönettiklerini belirterek, bunu rakamlarla açıklayan Şahin, kendilerinden önceki dönemde Belediye Otobüs İşletmesi'nin yıllık 10 milyon YTL zarar ettiğini, bu dönemde bu zararı kapattıklarını vurgulayarak, "Yine bizden önce Burulaş, Büyükşehir Belediyesi'ne yıllık 3 milyon YTL kaynak aktarıyordu, bu rakam bizim dönemimizde 23 milyon YTL'ye çıktı. 20 yıllık otobüsleri değiştirdik, 2 yılda çalışarak borçlarını ödeyecekler. Üstelik eski otobüslere yapılan milyonlarca liralık tamir masraflarından da kurtulduk. Kent Meydanı ve Çarşı Projesi'ni yap-işlet-devret sistemiyle yapıyoruz. Yıllık 1.5 milyon YTL belediye kazanç sağladık. Sözleşme bittiğinde Kent Meydanı ve Çarşı, Büyükşehir Belediyesi'nin malı olacak. Bursa'yı kongre kenti yapacak Merinos Projesi'nin yerini Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katkısıyla ücretsiz aldık. Hızlı feribot seferlerini sadece iskele yaparak gerçekleştirdik. Bütün bunlar ve fazlası 4 yıl içinde gerçekleştiğini de unutmamak lazım" şeklinde konuştu.
 


Yeni Şafak Gazetesi
 
Haberin Okunma Sayısı : 88
Bu Haberi; Kaydet   Yazdır   Yolla  
 Rastgele 10 Haber
  • Üniversite Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Çatı İşleri Büyük Onarım İnşaatı
  • Kapalıçarşı Her An Çökebilir
  • Yeni Yılda Gayrimenkul'de Zam Rüzgari Esecek
  • Laodikya Kenti Destek Bekliyor
  • Mobilyayı hanımlar seçiyor
  • Kiracıya Müjde
  • İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı Bina Ve Tesisleri İnşaatı İşi ihalesi
  • Modern, sade ve şık bir mekan
  • KaleSilikon 5 Farklı Renk ile Çeşitleniyor
  • AKG Gazbeton Göz Kamaştırdı
  • Sitemizde kayıtlı 18554 adet haber, 2249 adet kategori bulunmaktadır.
    Başa Dön Başa Dön

    | Beyaz Eşya | Tekstil | Güvenlik Sistemleri | Havuz | Faydalı Bilgi | Yapı Malzemeleri | Kapı Otomatik Kapı |
    | Duyuru | Plastik Alüminyum | ihaleler | Kampanyalar | Mekan | Vitrifiye | Fuar Seminer |
    | Mutfak | Cephe | izolasyon Yalıtım | Konut | Bizden Haberler | Önemli Bilgiler | Bahçe |
    | Elektronik | Mimari | Zemin | Züccaciye | inşaat | Çevre Düzenleme | Perde |
    | Mobilya | Aksesuar | Aydınlatma | Dekorasyon |


     Google

     


    dugun