Üye Girişi
Kullanıcı Adı 
Parola
Üye Ol Şifremi Unuttum
| inşaat sektörü inşaat ihaleleri inşaat malzemeleri inşaat haberleri Dekorasyon fuar seminer tüm hepsi inşaat dergisinde  | Sizde İnşaat Dergisine Reklam vererek firmanızı tüm Dünyaya tanıtabilir, Ürünlerinizi satabilirsiniz.İnşaat Sektörünün kalbi bu sitede atıyor  |
        
      Aksesuar (146)
      Aydınlatma (364)
      Bahçe (325)
      Beyaz Eşya (198)
      Bizden Haberler (37)
      Cephe (130)
      Çevre Düzenleme (424)
      Dekorasyon (764)
      Duyuru (2245)
      Elektronik (478)
      Faydalı Bilgi (184)
      Fuar Seminer (695)
      Güvenlik Sistemleri (58)
      Havuz (45)
      ihaleler (5270)
      inşaat (2585)
      izolasyon Yalıtım (138)
      Kampanyalar (53)
      Kapı Otomatik Kapı (90)
      Konut (1160)
      Mekan (281)
      Mimari (528)
      Mobilya (466)
      Mutfak (197)
      Önemli Bilgiler (241)
      Perde (100)
      Plastik Alüminyum (67)
      Tekstil (163)
      Vitrifiye (387)
      Yapı Malzemeleri (269)
      Zemin (191)
      Züccaciye (264)
Haber Ara
 
İnşaat Dergisi
inşaat malzemeleri
inşaat malzemeleri


Granit
Granit


İnşaat Haberleri
İnşaat Haberleri


inşaat ihaleleri
inşaat ihaleleri


İnşaat Sektörünün Kalbi
İnşaat Sektörünün Kalbi

Bu Alana Reklam
Verin!

 


web tracker

sitemap-1
sitemap-2
sitemap-3
sitemap-4



Add to Google
 Dekorasyon > 30-01-2008 Dekorasyonda son moda dağınıklık
yazıyı 12 punto yap yazıyı 14 punto yap yazıyı 16 punto yap yazıyı 18 punto yap
    
Evinizi baştan yaratma işinde kararlı mısınız? O halde son trendleri bir gözden geçirin... Mesela bu senenin dekorasyon eğilimlerinde geriye dönüş söz konusu. 70’lerin plastik objeleri yine başköşede ama doğal malzemeler, etnik objeler, tahta eşyalar ve doğal renkler de etkisini hissettiriyor. İşte, evini trendlere uygun bir hale getirmek, yenilemek isteyenlere ev modası.
     
     Evin her alanı için farklı trendlerden söz etmek mümkün. Farklı kültürlerden, farklı zamanlardan ayrı ayrı etkileniyor evler. 2005 itibariyle evlerin nasıl görüneceğini kısaca şöyle özetleyebiliriz: Geçmiş yılların dekorasyon çizgileri yeniden karşımıza çıkıyor, evlerde eskiye dönüş yaşanıyor. Minimalizmin etkisinin iyice zayıfladığı, renklerin yeniden ortaya çıktığı hippi evler ağırlığını koyuyor dekorasyon dünyasına.
     
     Hazır giyimdeki trendlerin dekorasyonu da etkisi altına aldığı bir dönem bu. Etnik-otantik tarz, doğal malzemeler, doğal renkler evlerde de baş köşeye kurulacak. Minimalizmden sıkılanların alternatifi 1970’lere dönüş akımı da, rengarenk plastik objeleri, geometrik şekilleri evlere taşıyor.
     
     Doğal malzemelerden yapılmış objeler özellikle bahçeli, müstakil evlere çok yakışıyor. Hasır sepetler, hasır koltuklar, ahşap sandalyeler, vazolar, küllükler yazlık evlerde olduğu kadar, evde doğallık ve rahatlık isteyen şehir insanlarının da tercihi.
     
     Cilasız bile kullanılan ahşap mobilyalara metal veya cam malzeme eşlik ediyor. Bahçeniz yoksa balkonunuza alacağınız bu tarz bir masa sandalye takımı veya küçük ahşap objelerle de deniz kıyısında bir yazlık veya dağ kulübesi etkisi yaratabilirsiniz.
     
     1960 ve 70’lerin bol detaylı, aksesuvarlı, rengarenk, karışık dekorasyon modası minimalizme savaş açmış durumda. Retro tarzdaki küçük aksesuarlarla, fazla masraf yapmadan evinizi eğlenceli, neşeli, enerjik bir ortama dönüştürebilirsiniz.
     
     Canlı renklerdeki ev eşyalarını seviyorsanız, bu tarzda istemediğiniz kadar çok çeşit bulabileceğiniz mağazalar var. Lolipop gibi görünen şeffaf malzemeden yapılmış sandalye, masa, sehpa, kutular, çerçeve, kitaplık, CD’lik ve süs objeleri ilk göze çarpanlar. Philippe Starck bile son dönemde pleksiglastan yapılmış objeleriyle tasarım dünyasına şok üstüne şok yatıyor.
     
     Geçen yaz kıyafetlerimizin en popüler deseni olan puantiye bu sene evleri terk edecek gibi görünmüyor. Plastik sandalye ve sehpalardan, tabak-çanak, çatal bıçak gibi mutfak eşyalarından, küçük elektrikli aletlere, puflardan abajura her şeyin puantiyelisi var.
     
     Son yıllarda sade çizgiler ve tek renkli modeller ilgi görse de, her dönemin vazgeçilmezi çiçekli tabaklar da popülerliğini geri kazandı. Mobilyalarda değişik geometrik şekiller ve tek renkli kaplamalar çok moda. Büyük minderli, geniş ve uzun kanepelerde ise hálá açık renkler daha çok tercih ediliyor.
     



Kaynak: e-kolay
Haberin Okunma Sayısı : 163
Bu Haberi; Kaydet   Yazdır   Yolla  
 Rastgele 10 Haber
  • Kendini ifade eden evler...
  • Denizli İl Müdürlüğü Sorumluluk Alanı Dahilindeki Abonelerin El Bilgisayarı İle Endeks Okuma Hizmet Alımı İşi ihalesi
  • Tünelde Işık Göründü
  • Kaçak Yapının Verisi Yok
  • Antika ışıkta alınır
  • Samsun Belediyesi 4 arsa satacak
  • Tekfen'in Almanya Başarısı
  • Cazın Ustaları Tuval Üstünde
  • DYO, Türkiye’nin İlk Eğitim ve Hobi Merkezi’ni İzmir’de Açtı
  • Kılıçoğlu 1 yenilendi
  • Sitemizde kayıtlı 18544 adet haber, 2249 adet kategori bulunmaktadır.
    Başa Dön Başa Dön

    | Beyaz Eşya | Tekstil | Güvenlik Sistemleri | Havuz | Faydalı Bilgi | Yapı Malzemeleri | Kapı Otomatik Kapı |
    | Duyuru | Plastik Alüminyum | ihaleler | Kampanyalar | Mekan | Vitrifiye | Fuar Seminer |
    | Mutfak | Cephe | izolasyon Yalıtım | Konut | Bizden Haberler | Önemli Bilgiler | Bahçe |
    | Elektronik | Mimari | Zemin | Züccaciye | inşaat | Çevre Düzenleme | Perde |
    | Mobilya | Aksesuar | Aydınlatma | Dekorasyon |


     Google