Üye Girişi
Kullanıcı Adı 
Parola
Üye Ol Şifremi Unuttum
| inşaat sektörü inşaat ihaleleri inşaat malzemeleri inşaat haberleri Dekorasyon fuar seminer tüm hepsi inşaat dergisinde  | Sizde İnşaat Dergisine Reklam vererek firmanızı tüm Dünyaya tanıtabilir, Ürünlerinizi satabilirsiniz.İnşaat Sektörünün kalbi bu sitede atıyor  |
        
      Aksesuar (146)
      Aydınlatma (364)
      Bahçe (325)
      Beyaz Eşya (198)
      Bizden Haberler (37)
      Cephe (130)
      Çevre Düzenleme (424)
      Dekorasyon (764)
      Duyuru (2245)
      Elektronik (478)
      Faydalı Bilgi (184)
      Fuar Seminer (695)
      Güvenlik Sistemleri (58)
      Havuz (45)
      ihaleler (5270)
      inşaat (2585)
      izolasyon Yalıtım (138)
      Kampanyalar (53)
      Kapı Otomatik Kapı (90)
      Konut (1160)
      Mekan (281)
      Mimari (528)
      Mobilya (466)
      Mutfak (197)
      Önemli Bilgiler (241)
      Perde (100)
      Plastik Alüminyum (67)
      Tekstil (163)
      Vitrifiye (387)
      Yapı Malzemeleri (269)
      Zemin (191)
      Züccaciye (264)
Haber Ara
 
İnşaat Dergisi
inşaat malzemeleri
inşaat malzemeleri


Granit
Granit


İnşaat Haberleri
İnşaat Haberleri


inşaat ihaleleri
inşaat ihaleleri


İnşaat Sektörünün Kalbi
İnşaat Sektörünün Kalbi

Bu Alana Reklam
Verin!

 


web tracker

sitemap-1
sitemap-2
sitemap-3
sitemap-4



Add to Google
 ihaleler > 16-09-2005 Eskişehir Konutları Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Yaptırılacaktır
yazıyı 12 punto yap yazıyı 14 punto yap yazıyı 16 punto yap yazıyı 18 punto yap
    
İhale Makamı: T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)
İşin Adı: ESKİŞEHİR KONUTLARI ARSA SATIŞI KARŞILIĞI GELİR PAYLAŞIMI İŞİ YAPTIRILACAKTIR
Resmi Gazete
Yayın Tarihi: 15.09.2005
İhale Tarihi: 03.10.2005 16:00
İhale Şekli: Açık ihale usulü
İhale Yeri: Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent/Ankara adresinde Toplu Konut İdaresi İhale Komisyonu Başkanlığı
Bedeli: 1,000
1 – Eskişehir Konutları Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 61.144,65 m2 alana sahip arsası üzerinde Arsa Satışı karşılığı Gelir Paylaşımı usulüyle yapılacaktır.
2 – İhale 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’na tabi olmayıp, "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın, 8 Temmuz 2004 Tarih; 25516 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan, İhale Yönetmeliği’ne uygun olarak ve "Gelir Paylaşımı" esasına göre, açık ihale usulüyle yapılacaktır.

3 – İhale, yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açıktır. Ancak bu uluslararası bir ihale değildir.

4 – İhale için başvuracak istekliler, ihale evraklarını, Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent/Ankara adresinden 9.00 – 17.00 saatleri arasında Ziraat Bankası Bilkent Şubesi 5386746-5001 Nolu hesap numarasına 1.500,– (Binbeşyüz)YTL. yatırarak satın alabilirler.

5 – İstekliler ihale konusu işle ilgili sorularını, 14/9/2005 tarihine ve saat 17.00’ye kadar sadece "faks" ile İdareye iletebilecekler, bu tarihten sonraki sorular dikkate alınmayacaktır.
6 – Teklif dosyaları, aşağıdaki adrese en geç 3/10/2005 tarihine ve saat 16.00’e kadar, sıra numaralı alındılar karşılığında; Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent/Ankara adresinde Toplu Konut İdaresi İhale Komisyonu Başkanlığı’na elden teslim edilecektir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale saatine kadar idareye ulaşması şarttır.

7 – Teklifler 3/10/2005 tarihinde, saat 16.00’den itibaren; istekliler huzurunda İhale Komisyonu tarafından açılacaktır.
8 – Teklifler, Teklif Alma Şartnamesi’nin ilgili maddeleri esaslarına göre değerlendirilecek olup, herhangi bir şartlı teklif kabul edilmeyecektir.
9 – Değerlendirme sonucu uygun görülecek isteklilerle, 13/10/2005 tarih ve saat 10.00’da ikinci oturum yapılacaktır.
10 – Bu işin geçici teminat tutarı, isteklinin toplam satış geliri üzerinden teklif ettiği bedelin % 2’si dir.
11 – İhaleye katılabilmek için İSTEKLİ’lerde aşağıda belirtilen belgeler aranır :
1. Türkiye’de tebligat için adres,
2. Ticaret ve/veya Sanayi Odası belgesi (2005 yılına ait),
a) Gerçek kişi olması halinde Ticaret ve/veya Sanayi Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.
b) Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin İdare Merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge,
c) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b)’deki esaslara göre temin edecekleri belge.
3. İmza sirküleri,
a) Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri.
b) Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
c) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişinin her birinin (a) ve (b)’deki esaslara göre temin edecekleri belge.
4. İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimse/kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri,
5. Teklif Alma Şartnamesinin 9 (dokuzuncu) maddesinde yazılı geçici teminatı vermesi.
6. Teklif ile birlikte verilecek olan ihale dosyasındaki tüm dokümanların her sayfasının imza edilmesi (bu imza, ihale dosyasındaki dokümanlarda yer alan tüm hükümler ile bu dosyaya bağlı diğer eklerdeki hükümlerin kabul edildiği anlamını taşır.)
7. Ortak girişim olarak teklif verilecekse, Ortak Girişim Beyannamesi (noter tasdikli –Örnek-2)
8. Varsa, kredi verecek banka veya kredi kuruluşu ile ön kredi anlaşması,veya niyet mektubu.
9. İhale Dökümanı Alındı Belgesi.
10. Bu şartnamenin 25 inci maddesinde istenmesi halinde, isteklilerin alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlerin listesi.
11. Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair son teklif verme tarihinden önceki 3 (üç) ay içinde düzenlenmiş belge,
12. Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş vergi borcu olmadığına dair son teklif verme tarihinden önceki 3 (üç) ay içinde düzenlenmiş belge,
13. Firma Deneyimi ile ilgili belgeler,
Son on beş yıl içinde kamu veya özel sektörde o işe ait sözleşme bedelinin en az % 70’i oranında gerçekleştirdiği veya % 50’si oranında denetlediği veyahut yönettiği idarece kusursuz kabul edilen benzeri işlerle ilgili deneyimini gösteren belgelerin verilmesi zorunludur.
İş deneyimi olarak İstekliler tek başlarına teklif veriyorlarsa tek bir sözleşme kapsamında en az toplam 15.000 m2 komple bina inşaatını tamamladıklarını, ortaklık olması halinde; ortaklığı teşkil eden firmalarından en az birinin yukarıda belirtilen değerin % 50’sini, diğer ortaklardan herhangi biri ise belirtilen değerin en az % 25’i olmak üzere geri kalan % 50’si kadar komple bina inşaatını tamamlamış olduklarını belgeleyeceklerdir. Ortaklığı teşkil eden firmalardan herhangi birinin yukarıdaki şartın tamamını karşılaması halinde ise, diğer ortaklarda bu şart aranmaz.
14. Mali Durum Bilgi ve Belgeler,
İstekli (tek başına veya ortaklık halinde ortakların her birini içerecek şekilde) bu işi yürütecek gerekli mali kapasiteye sahip olduğunu veya bunu sağlayabileceğini ve tüm gereksinimlerini karşılayabileceklerini açıkça gösteren Mali Durum Bilgisi vereceklerdir. Bunun için genel müdürlük teyitli banka referans mektupları ile son bir (1) yıla ait bilanço, kar/zarar tablolarının Yeminli Mali Müşavir veya Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ya da Vergi Dairesince onaylanmış nüshalarını vereceklerdir.
Banka referans mektuplarının kullanılabilir nakit kredi toplamlarının 1.000.000,– (Birmilyon) YTL’den; kullanılmamış teminat mektubu kredilerinin de yine 1.000.000,– (Birmilyon) YTL’den az olmadığını, ortaklık olması halinde; ortaklığı teşkil eden firmalarından en az birinin yukarıda belirtilen değerin % 50’sini, diğer ortaklardan herhangi birinin ise belirtilen değerin en az % 25’i olmak üzere geri kalan % 50’sini sağlayabildiklerini belgelemesi gerekmektedir. Ortaklığı teşkil eden firmalardan herhangi birinin yukarıdaki şartın tamamını karşılaması halinde ise, diğer ortaklarda bu şart aranmaz.
15. İhale konusu işe ilişkin istekliler, önerecekleri projeye göre hazırlamış olduğu
1. Vaziyet Planı,
2. Önerilen konutların 1/200 ölçekli mimari avan projeleri,
3. Mahal Listelerinde önerilen iyileştirmeleri vereceklerdir.
16. Madde 22 de istenmesi halinde Ekteki forma uygun olarak alınacak yer görme belgesi.
12 – İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
13 – ADA/PARSEL BİLGİLERİ
Projelendi
 

ihalehaber
 
Haberin Okunma Sayısı : 276
Bu Haberi; Kaydet   Yazdır   Yolla  
 Rastgele 10 Haber
  • Manhattan’a Köprü Kurduk New York’ta Park Yapıyoruz
  • Konferans: Beşinci Ulusal Deprem Mühendisliği Konferansı
  • Artan Demir Fiyatı İşverene 2 Saat Eylem Yaptırdı
  • Van'ı Sahil Yolu'na Bağlayacak Köprünün İnşaatına Başlandı
  • Mondi'den kardelen yatak odaları
  • Kadıköy Belediyesi Soğutma Grubunun Toprak Altına Alınması Yapım işi 13/05/2003
  • TOKİ'den bahar kampanyası...
  • Gizli cennet bahçesi
  • Nevşehir-Kozaklı Taşlıhöyük Göleti Sulaması İnşaatı Yapım İşi ihalesi
  • II. Bayezid Külliyesi ‘En İyiler’den
  • Sitemizde kayıtlı 18544 adet haber, 2249 adet kategori bulunmaktadır.
    Başa Dön Başa Dön

    | Beyaz Eşya | Tekstil | Güvenlik Sistemleri | Havuz | Faydalı Bilgi | Yapı Malzemeleri | Kapı Otomatik Kapı |
    | Duyuru | Plastik Alüminyum | ihaleler | Kampanyalar | Mekan | Vitrifiye | Fuar Seminer |
    | Mutfak | Cephe | izolasyon Yalıtım | Konut | Bizden Haberler | Önemli Bilgiler | Bahçe |
    | Elektronik | Mimari | Zemin | Züccaciye | inşaat | Çevre Düzenleme | Perde |
    | Mobilya | Aksesuar | Aydınlatma | Dekorasyon |


     Google