Üye Girişi
Kullanıcı Adı 
Parola
Üye Ol Şifremi Unuttum
| inşaat sektörü inşaat ihaleleri inşaat malzemeleri inşaat haberleri Dekorasyon fuar seminer tüm hepsi inşaat dergisinde  | Sizde İnşaat Dergisine Reklam vererek firmanızı tüm Dünyaya tanıtabilir, Ürünlerinizi satabilirsiniz.  |
        
      Beyaz Eşya (195)
      Tekstil (162)
      Güvenlik Sistemleri (58)
      Havuz (45)
      Faydalı Bilgi (184)
      Yapı Malzemeleri (260)
      Kapı Otomatik Kapı (89)
      Duyuru (2045)
      Plastik Alüminyum (66)
      İhale (4996)
      Kampanyalar (46)
      Mekan (273)
      Vitrifiye (383)
      Fuar Seminer (675)
      Mutfak (195)
      Cephe (126)
      İzolasyon Yalıtım (128)
      Konut (1043)
      Bizden Haberler (37)
      Önemli Bilgiler (239)
      Bahçe (322)
      Elektronik (470)
      Mimari (508)
      Zemin (183)
      Züccaciye (230)
      İnşaat (2424)
      Çevre Düzenleme (406)
      Perde (100)
      Mobilya (458)
      Aksesuar (144)
      Aydınlatma (357)
      Dekorasyon (742)
Haber Ara
 
İnşaat Dergisi
Sizde Reklam Verin
Sizde Reklam Verin


Kurt Granit & Çimstone
Kurt Granit & Çimstone


İnşaat İhaleleri Burada
İnşaat İhaleleri Burada


İnşaat Sektörünün Kalbi
İnşaat Sektörünün Kalbi


İnşaat Sektörünün Kalbi
İnşaat Sektörünün Kalbi

Bu Alana Reklam
Verin!

 


web tracker

sitemap-1
sitemap-2
sitemap-3
sitemap-4
sitemap-5

 İnşaat > 05-05-2008 Fatsa'da "Dünya Devi Fabrika" Açıldı
yazıyı 12 punto yap yazıyı 14 punto yap yazıyı 16 punto yap yazıyı 18 punto yap
    
Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nde dünyaca ünlü PUMA-Milteks- Cesaka ortaklığında kurulan ve Avrupa'nın ünlü futbol takımlarına forma üretimi yapan tekstil fabrikası, düzenlenen görkemli bir törenle resmen açıldı.

PUMA'nın yan kuruluşu olan Cesaka Tekstil'in açılışına AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, PUMA Yönetim Kurulu Başkanı Yurgen Manh, Milteks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bilgingüllüoğlu, Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti İl Başkanı Fatihan Ünal, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Söze, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Milteks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bilgingüllüoğlu, şu anda işletmelerinde 2 bin 500 kişi istihdam ettiklerini belirterek, "Dünyanın bütün ülkelerine yaptığımız ürünleri gönderiyoruz. Ülkemizin gelişmesinde ihracatımızın artmasında bir nebze de olsa katkımız olduğuna inanıyoruz ve bununla da gurur duyuyoruz" dedi.

PUMA Yönetim Kurulu Başkanı Yurgen Manh ise, Fatsa ile ilgili yatırım fikri kendisine sorulduğunda tam destek verdiğini vurgulayarak, "Cesaka'ya başarabileceklerini söyledim. Hiçbir zaman karamsar olmadım ve karamsar olmadığını burada gördüm. Bu yapılan yatırımın Milteks ile PUMA arasındaki iyi ilişkinin göstergesi olduğunu inanıyorum. Çok sıkı bağlarla, çok sıkı, köklü bir ilişkimiz var" diye konuştu.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan da, Fatsa'da çok sık yaşadıkları benzer açılışların kendisini daha fazla heyecanlandırdığını söyleyerek, "PUMA-Milteks ve Ceseka Tekstil'in Fatsa'ya yatırım yapmak istediklerini duyduğumuzda heyecanla kalkıp İstanbul'a giderek kendileriyle görüştük ve oradaki çalışmalarında ciddiyetlerini ve samimiyetlerini gördük. Biz Fatsa'da yeri tahsis etmek adına gayret gösterdik ve bugün bu hale geldi. Burası Organize Sanayi Bölgesi'nde en hızlı inşaat bitiren ve üretime geçen firma oldu" şeklinde konuştu.

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nin işleyişi ve yatırımlar hakkında bilgi veren Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer ise, Cesaka Tekstil'in ülkeye ve bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılışta son konuşmayı yapan AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, PUMA-Milteks ve Cesaka firmalarına Ordu'yu tercih ettikleri için minnettar olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"2 sene önce Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nde bu yatırımları hayal etmek doğrusunu isterseniz hayal bile değildi. Ama bugün gerek yerli, gerekse yabancı firmaların Fatsa'yı tercih etmelerini görmek bizleri mutlu ediyor. Türkiye değişiyor, bizim ilimiz de, ilçelerimiz de değişiyor. Türkiye artık kabuğuna sığmıyor. Bunu hayatın her alanında görüyoruz." Firma yetkilileri ve yatırımın gelmesinde emeği geçenlere plaket takdim edilen törende, daha sonra davetliler fabrikayı gezdi.



(İhlas Haber Ajansı)
 
Haberin Okunma Sayısı : 67
Bu Haberi; Kaydet   Yazdır   Yolla  
 Rastgele 10 Haber
  • Su tasarrufunun 21 yolu
  • Pendik Aydos Hilal Konutları 5a-5b Bölgesi Sosyal Tesis İkmal İnşaatı ihalesi
  • Demir-Çelikte Savaş Korkusu
  • Klozet Renklendi Resimlendi, Esprilendi
  • Metrobüs En Geç Şubatta Karşı Yakada
  • Evinize bahar gelsin...
  • Kdz. Ereğli Lisesi İnşaatı ihalesi
  • T. C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Binası ve Sosyal Tesisi ile Adaiçi Altyapı İnşaatı ihalesi
  • Türkiye'nin Batısına Yeni Yollar
  • Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası Yapımı İşi
  • Sitemizde kayıtlı 17590 adet haber, 2249 adet kategori bulunmaktadır.
    Başa Dön Başa Dön

    | Beyaz Eşya | Tekstil | Güvenlik Sistemleri | Havuz | Faydalı Bilgi | Yapı Malzemeleri | Kapı Otomatik Kapı |
    | Duyuru | Plastik Alüminyum | İhale | Kampanyalar | Mekan | Vitrifiye | Fuar Seminer |
    | Mutfak | Cephe | İzolasyon Yalıtım | Konut | Bizden Haberler | Önemli Bilgiler | Bahçe |
    | Elektronik | Mimari | Zemin | Züccaciye | İnşaat | Çevre Düzenleme | Perde |
    | Mobilya | Aksesuar | Aydınlatma | Dekorasyon |


     Google