Üye Girişi
Kullanıcı Adı 
Parola
Üye Ol Şifremi Unuttum
| inşaat sektörü inşaat ihaleleri inşaat malzemeleri inşaat haberleri Dekorasyon fuar seminer tüm hepsi inşaat dergisinde  | Sizde İnşaat Dergisine Reklam vererek firmanızı tüm Dünyaya tanıtabilir, Ürünlerinizi satabilirsiniz.İnşaat Sektörünün kalbi bu sitede atıyor  |
        
      Aksesuar (144)
      Aydınlatma (363)
      Bahçe (325)
      Beyaz Eşya (196)
      Bizden Haberler (37)
      Cephe (130)
      Çevre Düzenleme (421)
      Dekorasyon (758)
      Duyuru (2228)
      Elektronik (477)
      Faydalı Bilgi (184)
      Fuar Seminer (688)
      Güvenlik Sistemleri (58)
      Havuz (45)
      ihaleler (5250)
      inşaat (2511)
      izolasyon Yalıtım (134)
      Kampanyalar (47)
      Kapı Otomatik Kapı (90)
      Konut (1130)
      Mekan (277)
      Mimari (527)
      Mobilya (463)
      Mutfak (196)
      Önemli Bilgiler (241)
      Perde (100)
      Plastik Alüminyum (66)
      Tekstil (163)
      Vitrifiye (386)
      Yapı Malzemeleri (268)
      Zemin (183)
      Züccaciye (263)
Haber Ara
 
İnşaat Dergisi
inşaat malzemeleri
inşaat malzemeleri


Granit
Granit


İnşaat Haberleri
İnşaat Haberleri


inşaat ihaleleri
inşaat ihaleleri


İnşaat Sektörünün Kalbi
İnşaat Sektörünün Kalbi

Bu Alana Reklam
Verin!

 


web tracker

sitemap-1
sitemap-2
sitemap-3
sitemap-4
sitemap-5



Add to Google

 Beyaz Eşya > 20-08-2007 Hem öğretiyor, hem pişiriyor
yazıyı 12 punto yap yazıyı 14 punto yap yazıyı 16 punto yap yazıyı 18 punto yap
    
Electrolux EOB 6696 X’in hafızasında yemek tarifleri de bulunuyor. Akıllı ürünleri ile güncel yaşamı daha kolay, emniyetli ve keyifli hale getiren Electrolux, fırın teknolojisini bir adım daha ileriye taşıdı. Electrolux’ün ankastre ürün gamının üyesi EOB 6696 X multifonksiyon paslanmaz çelik fırın, hem yemek pişirmeyi öğretiyor, hem de yemeğin merkez ısısını sürekli kontrol altında tutarak tam kıvamında pişirilmesini sağlıyor.
     
     Electrolux EOB 6696 X akıllı ankastre fırının hafızasında, ekmekten tatlıya 10 çeşit yemek tarifi bulunuyor. Mutfakların elektronik aşçısı EOB 6696 X, etten sebze yemeklerine ekmekten tatlılara tüm yiyecek çeşitlerinin ideal pişirme ısısını hafızasında bulunduruyor. Türkiye’de sadece Electrolux fırınlarında bulunan aygıta ‘yemekölçer’ deniliyor. Kullanıcı, sadece pişireceği yemeğin merkez ısı seviyesini belirliyor ve yemekölçeri yiyeceğin ortasına saplıyor. Yiyeceğin merkez ısısı istenilen seviyeye ulaştığında sistem otomatik olarak duruyor. Böylece yiyeceklerin içi ve dışı tam kıvamında pişiriliyor.
     
     Akıllı fırının üstün pişirme fonksiyonları arasında, besinlerin tat ve kokularını birbirine karıştırmadan, kızartma ve fırında pişirmeyi aynı anda yapabilmeyi sağlayan ‘hava sirkülasyonlu pişirme’, hem üst hem de alt ısıtıcıdan ısının dağıldığı ‘geleneksel pişirme’, kek, bisküvi ve ekmekleri pişirmek için ‘hamurlu pişirme’, mükemmel pizzaların pişirilmesini sağlayan ‘pizza programı’ dikkat çekiyor.
     
     Fırının ayrıca, küçük parçalardan büyük parçalara kadar her boyuttaki et veya diğer yiyecekler için, grill, turbo ızgara, dual ızgara, termal ızgara olmak üzere ‘4 farklı ızgara programı’ bulunuyor. Hamarat fırının üst ısıtıcı, alt ısıtıcı, sıcak tutma ve defrost programları da yiyecekleri pişirme öncesinde ve ısıtmada kullanıcıya kolaylıklar sunuyor.
     
     Ekstra güvenlik sistemiyle donatılan Electrolux EOB 6696 X’in, çalışır durumdayken fırının kapağının açılmasını zorlaştıran ‘çocuk emniyeti’ sistemi, meraklı çocukların istenmeyen kazalara maruz kalmasını önlüyor. Fırının kapağında 3 kat cam kullanılması ise, fırın ısısının maksimum seviyede içeride tutulmasını sağlıyor. Böylece, kapak yüzeyindeki ısının 60 derecenin üzerine çıkması da engelleniyor. Fırın ayrıca, pişirilen yiyecekleri sıcak fırının içine kadar uzanmadan, güvenli bir şekilde alabilmenizi sağlayan özel ‘raylı sisteme’ de sahip bulunuyor.
 
Haberin Okunma Sayısı : 57
Bu Haberi; Kaydet   Yazdır   Yolla  
 Rastgele 10 Haber
  • Kaleterasit ile Derin Bir Nefes
  • Aqualtis çamaşır makinesi
  • Urquijo ArcelorMittal olarak, gelişen inşaat sektöründe önemli bir oyuncu olmak istiyoruz
  • Çallı ve Atölyesi Sergisi
  • Baharın bahçedeki coşkusu
  • Eminönü Mahallesi’ne Anayasa Mahkemesi Onayı
  • 12 Eylül'den 25 Yıl Sonra
  • Sonbaharı Bahçede Karşılamak İsteyenlere Spirit Song
  • Sheraton Çeşme'den 9 Milyon Dolarlık Yatırım
  • Ümraniye'ye 10 Bin Metrekarelik Nikah Sarayı
  • Sitemizde kayıtlı 18350 adet haber, 2249 adet kategori bulunmaktadır.
    Başa Dön Başa Dön

    | Beyaz Eşya | Tekstil | Güvenlik Sistemleri | Havuz | Faydalı Bilgi | Yapı Malzemeleri | Kapı Otomatik Kapı |
    | Duyuru | Plastik Alüminyum | ihaleler | Kampanyalar | Mekan | Vitrifiye | Fuar Seminer |
    | Mutfak | Cephe | izolasyon Yalıtım | Konut | Bizden Haberler | Önemli Bilgiler | Bahçe |
    | Elektronik | Mimari | Zemin | Züccaciye | inşaat | Çevre Düzenleme | Perde |
    | Mobilya | Aksesuar | Aydınlatma | Dekorasyon |


     Google