Üye Girişi
Kullanıcı Adı 
Parola
Üye Ol Şifremi Unuttum
| inşaat sektörü inşaat ihaleleri inşaat malzemeleri inşaat haberleri Dekorasyon fuar seminer tüm hepsi inşaat dergisinde  | Sizde İnşaat Dergisine Reklam vererek firmanızı tüm Dünyaya tanıtabilir, Ürünlerinizi satabilirsiniz.İnşaat Sektörünün kalbi bu sitede atıyor  |
        
      Aksesuar (146)
      Aydınlatma (364)
      Bahçe (325)
      Beyaz Eşya (198)
      Bizden Haberler (37)
      Cephe (130)
      Çevre Düzenleme (422)
      Dekorasyon (764)
      Duyuru (2245)
      Elektronik (478)
      Faydalı Bilgi (184)
      Fuar Seminer (695)
      Güvenlik Sistemleri (58)
      Havuz (45)
      ihaleler (5270)
      inşaat (2536)
      izolasyon Yalıtım (138)
      Kampanyalar (53)
      Kapı Otomatik Kapı (90)
      Konut (1134)
      Mekan (281)
      Mimari (528)
      Mobilya (466)
      Mutfak (197)
      Önemli Bilgiler (241)
      Perde (100)
      Plastik Alüminyum (67)
      Tekstil (163)
      Vitrifiye (387)
      Yapı Malzemeleri (269)
      Zemin (191)
      Züccaciye (264)
Haber Ara
 
İnşaat Dergisi
inşaat malzemeleri
inşaat malzemeleri


Granit
Granit


İnşaat Haberleri
İnşaat Haberleri


inşaat ihaleleri
inşaat ihaleleri


İnşaat Sektörünün Kalbi
İnşaat Sektörünün Kalbi

Bu Alana Reklam
Verin!

 


web tracker

sitemap-1
sitemap-2
sitemap-3
sitemap-4



Add to Google

 Konut > 27-12-2007 İzlanda Bankası Çekmeköy'de Akıllı Ev Üretecek
yazıyı 12 punto yap yazıyı 14 punto yap yazıyı 16 punto yap yazıyı 18 punto yap
    
Gayrimenkul sektöründe Körfez ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere pek çok ülkenin yakından izlediği Türkiye, 2008 yılında İzlandalılar’ın da ilk yatırımlarına sahne olacak. Bunlardan ilki ülkenin 30 milyar euroluk varlık yöneten ikinci büyük bankası Landsbanki ile Çin’den Londra’ya 1.7 milyar euroluk proje yürüten İzlanda merkezli Askar Capital’in ortak kurduğu yatırım fonu LAREF. Bu fon, Çekmeköy’de Ocak’ta satışına başlanacak konut projesi White Side Apartments’a yüzde 60 pay ile ortak oldu. Projenin Türk tarafı ise projeye önce Danimarkalı yatırım şirketi Keops ile ortak olarak başlayan ancak yönetim değişiklikleri nedeniyle bu ortaklığını bitiren gayrimenkul geliştirme ve yatırım firması AB Invest. LAREF ile dünyaca ünlü emlak fuarı MIPIM’de tanıştıklarını anlatan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Arslan, “Fon, distribütörlüğünü aldığımız Amerikalı emlak zinciri NAI’nin İzlanda’daki temsilciliği aracılığı ile bizi buldu. Eylül’de anlaşmaya imza attık.


Güneyi de inceliyorlar
Ekonominin istikrarlı yapısı, AK Parti Hükümeti’nin ikinci kez seçilmesi ile Türkiye’yi cazip buldular” dedi. Grubun sıfırdan yatırım yapmak yerine bitmiş projelere ortak olacağını söyleyen Arslan, “2008’de ilk defa riski seven İzlandalı grupların da yatırımlarına tanık olacağız. Yine İzlandalı başka bir grup, 500 milyon euro yatırımla hastane zinciri kurmaya hazırlanıyor. O grupla da ortak projelerimiz gündeme gelebilir” diye konuştu. Askar Capital’in Çin, Belçika, Almanya, Amerika, Londra ve Dubai’de pek çok lüks konut, rezidans, suit, ofis ve ticari merkez projeleri bulunuyor. Grubun Türkiye’de de güneydeki projeleri incelediğini açıklayan Zafer Arslan, “Proje bazında farklı ortaklıklar gündeme gelebilir, hastane, alışveriş merkezi, ofis veya konutta nerede fırsat çıkarsa inceliyorlar” dedi. AB Invest olarak 500 milyon euro kaynak yaratacak bir fon kuracaklarını söyleyen Arslan, “Bu kaynakla Türkiye’deki projeleri hızlandırıp kentsel dönüşüm alanına yatırım yapacağız” diye konuştu.



Lüks konutlar 150 bin $’dan satışa sunulacak
Çekmeköy’de inşaatını Hazinedaroğlu-Özkan İnşaat’ın yürüttüğü 60 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek White Side Apartments’da 1+1, 2+1, 3+1 ve loft seçenekleriyle sunulan 242 akıllı daire, 150 bin-600 bin dolar arası fiyatlarla Ocak’ta satışa çıkıyor. Isı kontrolünden güvenlik sistemlerine uzaktan kumanda ile yönetilebilecek ve kablosuz internet bağlantısı, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, tenis kortu, basketbol sahası gibi sosyal alanlara sahip olacak proje 20 ayda tamamlanacak.
 


Vatan Gazetesi
Nihal Yuvacan
 
Haberin Okunma Sayısı : 163
Bu Haberi; Kaydet   Yazdır   Yolla  
 Rastgele 10 Haber
  • Türkiye Bor Zengini
  • RocaKaleden iki yeni seri
  • Türkiye'nin En Büyük Kapalı Alışveriş Merkezi DuPont Tyvek ile Kaplanıyor
  • Burcunuza uygun yaşama mekanları...
  • Türkiye Kral Mezarını Geri İstemedi"
  • Kılıçoğlu’ndan izoçatı kiremitaltı
  • İntema Mutfak'tan Doğanın Yansıması: Amazon Kapak
  • Yalıtım Eksikliğinin Fatrurası 15 Milyar Dolar
  • Osmaniye kadirli Organize Sanayi Bölgesine Ait, Yg-ag Elektrik Şebekesi Ve Enerji Nakli Hattı Yapım İşi
  • Divan'dan Asya Yakasına 5 Yıldızlı Otel
  • Sitemizde kayıtlı 18467 adet haber, 2249 adet kategori bulunmaktadır.
    Başa Dön Başa Dön

    | Beyaz Eşya | Tekstil | Güvenlik Sistemleri | Havuz | Faydalı Bilgi | Yapı Malzemeleri | Kapı Otomatik Kapı |
    | Duyuru | Plastik Alüminyum | ihaleler | Kampanyalar | Mekan | Vitrifiye | Fuar Seminer |
    | Mutfak | Cephe | izolasyon Yalıtım | Konut | Bizden Haberler | Önemli Bilgiler | Bahçe |
    | Elektronik | Mimari | Zemin | Züccaciye | inşaat | Çevre Düzenleme | Perde |
    | Mobilya | Aksesuar | Aydınlatma | Dekorasyon |


     Google