Üye Girişi
Kullanıcı Adı 
Parola
Üye Ol Şifremi Unuttum
| inşaat sektörü inşaat ihaleleri inşaat malzemeleri inşaat haberleri Dekorasyon fuar seminer tüm hepsi inşaat dergisinde  | Sizde İnşaat Dergisine Reklam vererek firmanızı tüm Dünyaya tanıtabilir, Ürünlerinizi satabilirsiniz.İnşaat Sektörünün kalbi bu sitede atıyor  |
        
      Aksesuar (146)
      Aydınlatma (364)
      Bahçe (325)
      Beyaz Eşya (198)
      Bizden Haberler (37)
      Cephe (130)
      Çevre Düzenleme (424)
      Dekorasyon (764)
      Duyuru (2245)
      Elektronik (478)
      Faydalı Bilgi (184)
      Fuar Seminer (695)
      Güvenlik Sistemleri (58)
      Havuz (45)
      ihaleler (5270)
      inşaat (2585)
      izolasyon Yalıtım (138)
      Kampanyalar (53)
      Kapı Otomatik Kapı (90)
      Konut (1160)
      Mekan (281)
      Mimari (528)
      Mobilya (466)
      Mutfak (197)
      Önemli Bilgiler (241)
      Perde (100)
      Plastik Alüminyum (67)
      Tekstil (163)
      Vitrifiye (387)
      Yapı Malzemeleri (269)
      Zemin (191)
      Züccaciye (264)
Haber Ara
 
İnşaat Dergisi
inşaat malzemeleri
inşaat malzemeleri


Granit
Granit


İnşaat Haberleri
İnşaat Haberleri


inşaat ihaleleri
inşaat ihaleleri


İnşaat Sektörünün Kalbi
İnşaat Sektörünün Kalbi

Bu Alana Reklam
Verin!

 


web tracker

sitemap-1
sitemap-2
sitemap-3
sitemap-4



Add to Google
 ihaleler > 28-02-2008 Marmara Deniz Boru Hattı Geçişi Görsel, Jeolojik, Jeofizik Ve Jeoteknik İncelemesi İşi
yazıyı 12 punto yap yazıyı 14 punto yap yazıyı 16 punto yap yazıyı 18 punto yap
    
İhale Makamı: BOTAŞ Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi
İşin Adı: Marmara Deniz Boru Hattı Geçişi Görsel, Jeolojik, Jeofizik ve Jeoteknik İncelemesi İşi
Resmi Gazete
Yayın Tarihi: 27.02.2008
İhale Tarihi: 08.04.2008 14:00
İhale Şekli: Açık ihale usulü
İhale Yeri: BOTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu Bilkent Plaza A-2 Blok 06800 Bilkent ANKARA/TÜRKİYE
Bedeli: 200
İhale Kayıt No. : BOTAŞ 2008 / 22965
1) İş Sahibi İdare : BOTAŞ / Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş.
a) Adresi : Bilkent Plaza A-2 Blok
06800 Bilkent ANKARA / TÜRKİYE
b) Telefon : +90 312 297 20 00
c) Faks Numarası : +90 312 266 07 33 ve +90 312 266 07 34
d) Elektronik Posta Adresi : emin.akinaltug@botas.gov.tr

2) Teklif ve Sözleşmenin Türü:
İstekliler Hizmetin tümü için Anahtar Teslimi Götürü Bedel Fiyat teklif vereceklerdir.
İhalede üzerinde kalan isteklinin BOTAŞ / Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş tarafından onaylanmasından sonra İstekli ile Anahtar Teslimi Götürü Bedel Fiyat Sözleşme imzalanacaktır.

3) İhalenin Yapılacağı Yer : BOTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu Bilkent Plaza A-2 Blok 06800 Bilkent ANKARA/TÜRKİYE

4) İhalenin Yapılacağı Tarih ve Saat : 08/ 04 /2008 saat 14.00
Teklifler ihale saatine kadar; : BOTAŞ Genel Müdürlüğü Haberleşme Müdürlüğü Bilkent Plaza A-2 Blok Zemin Kat 06800 Bilkent ANKARA/TÜRKİYE adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

5) İhale dokümanının görülebileceği adres : BOTAŞ Genel Müdürlüğü Mühendislik ve Sözleşmeler Daire Başkanlığı Bilkent Plaza A-1 Blok Kat:6 06800 Bilkent ANKARA/TÜRKİYE

6) İhale dokümanının satın alınabileceği adres: BOTAŞ Genel Müdürlüğü Mühendislik ve Sözleşmeler Daire Başkanlığı Bilkent Plaza A-1 Blok Kat:6 06800 Bilkent ANKARA/TÜRKİYE adresinden temin edilebilir.

7) İhale Dokümanının Fiyatı : 200 (İkiyüz) YTL’dir.
İhaleye teklif verecek olanların, İdarece onaylı ihale dokümanını yukarıda belirtilen adresten satın alması zorunludur.
İhale dokümanı bedelinin, BOTAŞ Genel Müdürlüğü’nün, Türkiye Vakıflar Bankası-Ankara Şubesi neznindeki 2005690 No’lu Hesabına yatırılması ve bedelin yatırıldığına dair üzerinde işin ve isteklinin adının da belirtildiği banka dekontunun aslının idareye teslim edilmesi gerekmektedir.
8) İhaleye Katılabilecekler
İhale tüm isteklilere açıktır. İhaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilir. Yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacaktır.
Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez
9) Teklif Geçerlilik Süresi/ Geçici Teminat:
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi enaz yüz yirmi (120 ) takvim günü olmalıdır.
İstekliler teklif ettikleri bedelin %4’ ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Geçici Teminatın, Banka Teminat Mektubu olarak verilmesi halinde Teminat Mektubu süresiz ve gayrikabulü rucu olacaktır.
10) İhale Konusu İş: Marmara Denizinin Ambarlı – Pendik arasında mevcut her biri 30 inch çapında ve 53.011 metre uzunluğunda birbirine paralel iki adet çelik doğal gaz boru hattı ile yine İzmit Körfezi Muallim – Hersek arasında mevcut her biri 24 inch çapında ve 6.197 metre uzunluğunda birbirine paralel iki adet çelik doğal gaz boru hattının;
• Jeolojik, Jeofizik ve Jeoteknik incelemesi,
• Görsel İnceleme (Boru Hattı incelemesi )
hizmeti işidir.
11) İşin Yapılacağı Yer : Marmara Denizinin Ambarlı – Pendik ve İzmit Körfezi Muallim – Hersek arasındaki bölümleri.
12) İşin Süresi: Sözleşme imzalanmasını takiben 30 (otuz) takvim günü içinde İdare tarafından yer teslimi yapılacaktır. İşin süresi yer tesliminden itibaren yüzelli (150) takvim günüdür.
13) İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirilmesinde uygulanacak kriterler:
13.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
13.1.1. Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi.
13.1.2 Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi;
13.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, ilanın yapıldığı tarihten en çok üç (3) ay önce alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odasına veya ilgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
13.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilanın yapıldığı tarihten en çok üç (3) ay önce alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,
13.1.3 Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;
13.1.3.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
13.1.3.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
13.1.4. İdari şartnamenin 10. maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname,
13.1.5. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu
13.1.6. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
13.1.7. İsteklilerin alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlerin listesi. İşin tamamı alt yükleniciye yaptırılamaz.
13.1.8. Vekaleten ihaleye katılma halinde, İstekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.
13.1.9. İsteklinin ortak girişim olması halinde, şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen ve ortak girişimi oluşturanların, İdare’ye karşı müteselsil ve müşterek sorumlu olduklarını da belirten iş ortaklığı beyannamesi
13.1.10. İhale dokümanının satın alındığına dair belge
13.2. Ekonomik ve mali yeterliliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler
13.2.1. Bankalardan temin edilecek isteklinin malî durumu ile ilgili belgeler;Teklif edilen bedelin % 10’nundan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda, bankalar nezdindeki kullanılmamış nakit kredisi veya kullanılmamış teminat mektubu kredisini ya da serbest mevduatını gösterir, yerli veya yabancı bankalardan alınacak belgeler.
13.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
13.3.1. İş deneyim belgeleri,
İstekliden, son beş yıl içinde yurt içinde ve yurt dışında kamu veya özel sektörde sözleşme bedelinin en az % 70 i oranında gerçekleştirdiği veya yapımla ilgili hizmet işleri için geçerli olmak üzere en az % 50’ si oranında denetlediği veyahut yönettiği idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren belgeler. İş deneyimi olarak, istekli teklif edilecek bedelin % 25’i oranında, ihale konusu hizmet veya benzer hizmetlere ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesini sunacaktır.
İş ortaklıklarında pilot ortağın, istenen asgari iş deneyim tutarının sağlaması gerekmektedir.
13.3.2. İsteklinin organizasyon yapısına ve personel durumuna ilişkin belgeler,
13.3.2.1. Asgari yeterlik kriteri olarak anahtar teknik personel öngörülmekte olup, bu personelin ihale tarihinden önce işe alınmış ve ihale tarihi itibarıyla isteklinin bünyesinde çalışıyor olması şartı aranacaktır. Bu ihale için, Deniz jeolojisi ve jeofiziği konusunda son 5 yıl içerisinde benzer iş tanımındaki en az 2 projede çalışmış olması kaydıyla en az 1 (bir) Jeofizik Mühendisi veya Jeoloji Mühendisi veya Jeolog veya ROV Operatörü çalışıyor olması şartı aranacaktır.
İş ortaklığında, ortaklık oranına bakılmaksızın, pilot ve diğer ortaklara ait anahtar personelin tamamı değerlendirilecektir.
13.3.2.2. İhale konusu işte çalıştırılması öngörülen teknik personelin nitelik ve sayısı aşağıdaki gibi olacaktır.
- Jeofizik Müh : 1 adet (deniz sismiği, yandan taramalı sonar ve multibeam konusunda son 5 yıl içerisinde en az 2 projede çalışmış ve tamamlamış olmak.)
- Jeolog veya Jeoloji Müh.: 1 adet (deniz jeolojisi, sismik yorum, haritalama ve jeoteknik konusunda son 5 yıl içerisinde en az 2 projede çalışmış ve tamamlamış olmak.)
- ROV Operatörü 1 adet ( son 5 yıl içerisinde en az 2 benzer iş tanımındaki projelerde çalışmış ve tamamlamış olmak)
Bu kapsamdaki Teknik Personelin, İhale üzerinde kalan istekli tarafından sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 (beş) gün içerisinde İdareye sunulması zorunludur. İş Ortaklığında teknik personel, ortaklık oranına bakılmaksızın pilot ve diğer ortaklar tarafından karşılanabilir.
13.3.3. Makine ve diğer ekipmana ilişkin belgeler
13.3.3.1. İşin yapılabilmesi için öngörülen ekipman,
- MULTİBEAM VERİ TOPLAMA CİHAZI (1 adet) Transducer frekansı en az 300 KHz olan bir cihazla veya ileri ışın işleme tekniklerine sahip Transducer frekansı en az 240 KHz olan bir cihazla çalışılmalıdır (Kongsberg EM 3000, Reson Seabat 8101 multibeam echosounder veya İdarenin onaylayacağı dengi bir cihazla).
- SİSMİK VERİ TOPLAMA CİHAZI (1 adet) Geoacustics Geopulse Boomer tipi Geoacustics GeoChirp II, İnnomar SES 2000 Medium veya dengi
- ROV ya da aynı işlevlere sahip denizaltı (1 adet) Yakın görsel inceleme, Düşük görüş mesafesi durumunda önündeki engelleri gözlemleme, Mesafe ölçümü, Katodik koruma ölçümü (sonda ve üst geçit sistemi), Tutma ve Kesme özelliği olan ,
Azami çalışma derinlik / akıntısında 0,5 knot hız yapabilen, Azami çalışma derinlik / akıntısında emniyetli ve kontrol edilebilir bir biçimde manevra yapabilen, Normal lensle üç kamerayı (ayarlanabilir mesafeli biri üstte ve ikisi yanlarda) inceleyeceği alandan en az 30 cm uzaklığa yönlendirebilen, Gerçek boyutun % 1 inden daha az bir sapma ile metrik ölçümü yapabilen özelliklerde olmalıdır.
- ARAŞTIRMA GEMİSİ (1 adet) 100 metre ve daha derinlikte jeolojik, jeofizik ve jeoteknik incelemelerin yapılmasına ve ROV için gerekli alana ve onun suya indirilmesi ve gemi üzerine alınması için gerekli cihazlarla donatılmış.
Yukarıda belirtilen makine, teçhizat ve diğer ekipman için isteklinin kendi malı olma şartı aranmayacaktır. Taahhüt edilerek temin edilecek makine, teçhizat ve diğer ekipman için ise, noter onaylı taahhütnamenin verilmesi gerekmektedir.
İş ortaklıklarında, pilot ve diğer ortaklara ait tesis, makine, teçhizat ve diğer ekipman ortaklık oranına bakılmaksızın tam olarak değerlendirilecektir.
13.3.4. İsteklilerin ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, mevcut olduğuna ve sertifikalandırıldığına ilişkin belgeler (ISO 9001 belgesinini Türkiye Akreditasyon Kurumu “TURKAK” veya Avrupa Birliği tarafından tanınmış olan Diğer Uluslararası Akreditasyon Kurumları onay yazısının da ibraz edilmesi gerekmektedir.)
13.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler aşağıda belirtilmiştir:
Bu iş için ;
- 50 (elli) metre ve daha fazla derinlikte en az 10 km uzunluğunda deniz boru hattının jeolojik, jeofizik ve jeoteknik çalışmalarını yapmış olmak veya,
- 50 (elli) metre ve daha fazla derinlikte denizaltı yapılarının jeolojik, jeofizik ve jeoteknik çalışmalarını yapmış olmak veya,
- 70 (yetmiş) metre ve daha fazla derinlikte en az 10 km uzunluğunda deniz boru hattının ROV ile görsel incelemesini yapmış olmak,
benzer iş olarak kabul edilecektir.
14) Üzerine ihale yapılan istekliye talep etmesi halinde, sözleşmesinin imzalanmasını müteakip, sözleşme bedelinin % 10’u tutarında Avans Teminat Mektubu karşılığında Sözleşme hükümleri çerçevesinde avans ödemesi yapılacaktır.



 ihalehaber.com
 
Haberin Okunma Sayısı : 192
Bu Haberi; Kaydet   Yazdır   Yolla  
 Rastgele 10 Haber
  • Körfez Kent Konutları’nda 657 YTL taksitle!
  • Tunceli Çemişgezek 14 Adet Afet Konutu İnşaatı İşi ihalesi
  • Dövizli Kira Davalık Olursa YTL'ye Dönecek
  • Daha parlak aydınlatma...
  • Evinizdeki okyanus
  • BTC'de İlk Kazma Vuruluyor
  • Dünyanın İlk Güneş Kulesi
  • Yargı 'Limana' Uğramadı
  • Işıklar'dan Butik Ürünler
  • Altyapı İnşaatı
  • Sitemizde kayıtlı 18544 adet haber, 2249 adet kategori bulunmaktadır.
    Başa Dön Başa Dön

    | Beyaz Eşya | Tekstil | Güvenlik Sistemleri | Havuz | Faydalı Bilgi | Yapı Malzemeleri | Kapı Otomatik Kapı |
    | Duyuru | Plastik Alüminyum | ihaleler | Kampanyalar | Mekan | Vitrifiye | Fuar Seminer |
    | Mutfak | Cephe | izolasyon Yalıtım | Konut | Bizden Haberler | Önemli Bilgiler | Bahçe |
    | Elektronik | Mimari | Zemin | Züccaciye | inşaat | Çevre Düzenleme | Perde |
    | Mobilya | Aksesuar | Aydınlatma | Dekorasyon |


     Google