Üye Girişi
Kullanıcı Adı 
Parola
Üye Ol Şifremi Unuttum
| inşaat sektörü inşaat ihaleleri inşaat malzemeleri inşaat haberleri Dekorasyon fuar seminer tüm hepsi inşaat dergisinde  | Sizde İnşaat Dergisine Reklam vererek firmanızı tüm Dünyaya tanıtabilir, Ürünlerinizi satabilirsiniz.İnşaat Sektörünün kalbi bu sitede atıyor  |
        
      Aksesuar (146)
      Aydınlatma (364)
      Bahçe (325)
      Beyaz Eşya (198)
      Bizden Haberler (37)
      Cephe (130)
      Çevre Düzenleme (424)
      Dekorasyon (764)
      Duyuru (2245)
      Elektronik (478)
      Faydalı Bilgi (184)
      Fuar Seminer (695)
      Güvenlik Sistemleri (58)
      Havuz (45)
      ihaleler (5270)
      inşaat (2585)
      izolasyon Yalıtım (138)
      Kampanyalar (53)
      Kapı Otomatik Kapı (90)
      Konut (1134)
      Mekan (281)
      Mimari (528)
      Mobilya (466)
      Mutfak (197)
      Önemli Bilgiler (241)
      Perde (100)
      Plastik Alüminyum (67)
      Tekstil (163)
      Vitrifiye (387)
      Yapı Malzemeleri (269)
      Zemin (191)
      Züccaciye (264)
Haber Ara
 
İnşaat Dergisi
inşaat malzemeleri
inşaat malzemeleri


Granit
Granit


İnşaat Haberleri
İnşaat Haberleri


inşaat ihaleleri
inşaat ihaleleri


İnşaat Sektörünün Kalbi
İnşaat Sektörünün Kalbi

Bu Alana Reklam
Verin!

 


web tracker

sitemap-1
sitemap-2
sitemap-3
sitemap-4



Add to Google

 Elektronik > 29-08-2007 Mitsubishi Electric klima sistemleri
yazıyı 12 punto yap yazıyı 14 punto yap yazıyı 16 punto yap yazıyı 18 punto yap
    
Artık mevsimler değişiyor, dünya ısınıyor. Doğaya zararlı maddelerin kullanımı bu süreci hızlandırıyor. KlimaPlus Enerji ve Klima Teknolojileri Paz .San.ve Tic. A.Ş distribütörü olduğu Japon Mitsubishi Electric Klima Sistemleri çevreye duyarlı yaklaşımla bu konuyu çok ciddiye almaktadır.
     
     Mitsubishi Electric Kalitesi kısaca MEQ, teknoloji, dizayn ve üretimde 80 yıllık mükemmelliği işaret etmekte, konfor, verim ve dayanıklılığın en yüksek standardını göstermektedir. Mitsubishi Electric Klimalar Yeşil Fabrika Politikası ile çevreye zarar vermeden üretilir, doğaya zararlı malzemeler içermez.
     
     Mitsubishi Electric, ürünlerinde doğaya zarar veren 6 maddeyi (kurşun, civa, kadmiyum, hesavalent krom, PBB ve PBDE) kullanmamaktadır. Kullanılan malzemenin %90'ı geri dönüştürülebilen malzemeden seçilmektedir. Klima cihazlarda çevreyi korumak için ozon tabakasına zararsız R410A soğutucu akışkanı kullanılmaktadır.
     
     Enerji tüketimine karşı geliştirdiği üstün teknolojisi ile Mitsubishi Electric Klimalar çok az elektrik tüketerek hem küresel ısınmaya karşı savaşır hem de klimasını yaz-kış soğutma ve ısıtma yapmak amacı ile kullanmak isteyen kullanıcılara ekonomi sağlar.
     
     Üretim aktiviteleri süresince enerji tüketiminden kaynaklanan CO2 emilimlerini azaltma hedefiyle, üretimde enerji tasarruflu aktiviteleri desteklemektedir. Ayrıca çevresel etkiyi azaltma çabalarının bir parçası olarak Mitsubishi Electric enerji verimi en yüksek ürünleri yaratmak için çalışmaktadır.
     
     Kavurucu sıcaklar yaklaşırken hem bütçesini hem de çevresini düşünen duyarlı tüketicilerin seçimi Mitsubishi Electric ayrıca insan sağlığını korumaya yönelik yeni filtre sistemleri geliştirmektedir. Plasma Duo Filtre Sistemi ortamdaki kirleticileri derinlemesine temizler, ortamdaki toz, polen, mayt ve diğer rahatsız edici maddeleri toplar, dezenfektasyon sağlayarak havadaki virüsleri yok eder. Ortama negatif iyon verir.
     
     Son teknolojisi ile koku giderme, ayrıştırma ve zararlı maddeleri yok etme işlemini mikrobik seviyede gerçekleştirir. Mitsubishi Electric ortamdaki hava kalitesini yükseltmek ve bakteri ,virüslerin oda içine yayılmasını engellemek amacı ile filtreleme sistemlerini sürekli geliştirmektedir.
     
     Tüm bu özellikleri sessizlik ile mükemmel şekilde birleştiren Mitsubishi Electricin gelişmiş teknolojisi evinizde ve ofisinizde yaz-kış konforu yaşamanızı sağlarken diğer taraftan da çevre dostu üretimi ve ürünleri ile kürsel ısınmaya karşı savaşmaktadır.
 
Haberin Okunma Sayısı : 114
Bu Haberi; Kaydet   Yazdır   Yolla  
 Rastgele 10 Haber
  • Erdek Atatürk Mahallesinde 160 Dairelik Belediye Konut Yapım İşi ihalesi
  • İnşaat Malzemesi Alımı
  • Sütlüce Mezbahanesinin Kültür Merkezine Dönüştürülmesi İkmal İnşaatı İşi Sonuclandı
  • İller Bankası Genel Müdürlüğü Düver (Kayseri) İmar Planı Yapılması ihalesi
  • Oska ücretsiz fiyat farkı hesap programı hazırladı
  • Çimento Satarken Temiz Havamızı da Satıyoruz
  • Yeni nesil duvar tasarımları
  • Sekiz Katrilyon Harcandı
  • Çin Seddi'nin Yeni Bölümü Bulundu
  • Boğaz'ı 8 Dakikada Geçecek Vapur Seferde
  • Sitemizde kayıtlı 18518 adet haber, 2249 adet kategori bulunmaktadır.
    Başa Dön Başa Dön

    | Beyaz Eşya | Tekstil | Güvenlik Sistemleri | Havuz | Faydalı Bilgi | Yapı Malzemeleri | Kapı Otomatik Kapı |
    | Duyuru | Plastik Alüminyum | ihaleler | Kampanyalar | Mekan | Vitrifiye | Fuar Seminer |
    | Mutfak | Cephe | izolasyon Yalıtım | Konut | Bizden Haberler | Önemli Bilgiler | Bahçe |
    | Elektronik | Mimari | Zemin | Züccaciye | inşaat | Çevre Düzenleme | Perde |
    | Mobilya | Aksesuar | Aydınlatma | Dekorasyon |


     Google