Üye Girişi
Kullanıcı Adı 
Parola
Üye Ol Şifremi Unuttum
| inşaat sektörü inşaat ihaleleri inşaat malzemeleri inşaat haberleri Dekorasyon fuar seminer tüm hepsi inşaat dergisinde  | Sizde İnşaat Dergisine Reklam vererek firmanızı tüm Dünyaya tanıtabilir, Ürünlerinizi satabilirsiniz.  |
        
      Beyaz Eşya (184)
      Tekstil (162)
      Güvenlik Sistemleri (57)
      Havuz (45)
      Faydalı Bilgi (183)
      Yapı Malzemeleri (258)
      Kapı Otomatik Kapı (89)
      Duyuru (1920)
      Plastik Alüminyum (66)
      İhale (4937)
      Kampanyalar (46)
      Mekan (272)
      Vitrifiye (383)
      Fuar Seminer (672)
      Mutfak (193)
      Cephe (124)
      İzolasyon Yalıtım (127)
      Konut (1019)
      Bizden Haberler (37)
      Önemli Bilgiler (237)
      Bahçe (312)
      Elektronik (439)
      Mimari (502)
      Zemin (183)
      Züccaciye (230)
      İnşaat (2370)
      Çevre Düzenleme (398)
      Perde (100)
      Mobilya (451)
      Aksesuar (143)
      Aydınlatma (347)
      Dekorasyon (731)
Haber Ara
 
İnşaat Dergisi
Sizde Reklam Verin
Sizde Reklam Verin


Kurt Granit & Çimstone
Kurt Granit & Çimstone


İnşaat İhaleleri Burada
İnşaat İhaleleri Burada


İnşaat Sektörünün Kalbi
İnşaat Sektörünün Kalbi


İnşaat Sektörünün Kalbi
İnşaat Sektörünün Kalbi

Bu Alana Reklam
Verin!

 


web tracker

sitemap-1
sitemap-2
sitemap-3

 Fuar Seminer > 16-05-2008 TÜRKKENT 20. İlkbahar Semineri Gerçekleştirildi
yazıyı 12 punto yap yazıyı 14 punto yap yazıyı 16 punto yap yazıyı 18 punto yap
    
Türkiye Kent Kooperatifler Merkezi Birliği (TÜRKKENT) tarafından düzenlenen TÜRKKENT 20. İlkbahar Semineri 9 – 10 Mayıs 2008 tarihlerinde gerçekleştirildi. Kemer’de Kiriş AK-KA Alinda Beach Otel’de gerçekleştirilen seminere 300 kişi katıldı.

Seminer, TÜRKKENT Genel Başkan Yardımcısı Şekip Dinçer, TÜRKKENT Genel Başkanı H. Mehmet Aksoy, Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Başkanı Muammer Niksarlı, Kemer Belediye Başkan Vekili Binnaz Kum, Kemer Kaymakamı Seddar Yavuz, TOKİ Başkan Yardımcısı Ercan Tıraş ve Antalya Vali Yardımcısı Hasan Özhan’ın açılış konuşmalarıyla başladı.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Birgül Ayman Güler’in başkanlığını yaptığı birinci oturumda “TOKİ Kime Konut Yapıyor?” sorusu tartışıldı. Oturuma İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türkel Minibaş, Mimarlar Odası Başkanı Bülend Tuna ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Dr. Doğan Hasol ve TOKİ Başkan Danışmanı Mehmet Ali Kahraman konuşmacı olarak katıldı. Birinci oturumdan sonra, Onursal Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu’nun katılımı ile “Anayasa Tartışmaları” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiyi, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cevat Geray yönetti.
Seminerin ikinci gününde yapılan “Yasal Değişiklikler ve Konut Kooperatiflerinin Geleceği” başlıklı ikinci oturuma Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Aytaç başkanlık etti. Toplantıda Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Teşkilatlandırma Genel Müdürlüğü Kooperatifler Daire Başkanı Yusuf Üstün ve Kontrolör Ahmet Uyanık, 1163 Sayılı Kooperatifler Kanunu’nda yapılması planlanan değişiklikler hakkında sunum yaptı. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Baş Müfettişi Gürsel Öcal Dörtgöz ve Türkiye Barolar Birliği Temsilcisi ve EMİR-KOOP Hukuk Danışmanı Şerafettin Gökalp, Kat Mülkiyeti Kanunu’nda yapılan değişikliklerle ilgili konuştu.

Oturumdan sonra Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Gökhan Günaydın ile “Tarımın ve Kırsallığın Sosyo-Ekonomik ve Politik Görünümleri” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiyi, TÜRKKENT Genel Başkan Yardımcı İsmail Arslan yönetti. Aynı zamanda kapanış konuşmasını da yapan İsmail Arslan, “Seminer Sonuç Bildirgesi”ni katılımcılarla paylaştı.
 
Haberin Okunma Sayısı : 37
Bu Haberi; Kaydet   Yazdır   Yolla  
 Rastgele 10 Haber
  • Kaleseramik’in İtalya’da 762 Yıllık Saray’da Muhteşem Daveti
  • Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş Müessesemiz İhtiyacı 16 Kalem Elektrik Malzemesi Alım İşi ihalesi
  • Aydınlatmada Estetik.
  • Dupont'dan Nefes Alan Örtü Tyvek
  • Giresun Ptt Bank Düzenlemesi İşi
  • Konya Iı.Organize Sanayi Santral Binası Bakım-onarım,tadilat Ve Bahçe Duvarı Yapımı İşi
  • Zengin Nüfus Çoğalıyor, Lüks Konuta Talep Bitmez
  • Ordu Korgan Çitlice Karakışla Aş.Kozpınar Ky. Stabilize İşi
  • Gayrimenkul İnşaatı Yaptırılması ve 20 Yıllığına Kiralanması
  • Ulu Cami'nin Kayması Durduruldu
  • Sitemizde kayıtlı 17218 adet haber, 2249 adet kategori bulunmaktadır.
    Başa Dön Başa Dön

    | Beyaz Eşya | Tekstil | Güvenlik Sistemleri | Havuz | Faydalı Bilgi | Yapı Malzemeleri | Kapı Otomatik Kapı |
    | Duyuru | Plastik Alüminyum | İhale | Kampanyalar | Mekan | Vitrifiye | Fuar Seminer |
    | Mutfak | Cephe | İzolasyon Yalıtım | Konut | Bizden Haberler | Önemli Bilgiler | Bahçe |
    | Elektronik | Mimari | Zemin | Züccaciye | İnşaat | Çevre Düzenleme | Perde |
    | Mobilya | Aksesuar | Aydınlatma | Dekorasyon |


     Google