Kombi ve Kazan Ekipmanları, Daikin Split ve VRV Sistemler ,Feniş Alurad Radyatör, ECA ve Demirdöküm Kombi ve Panel Radyatörler, High Life , Goodman Kanal tipi Cihazlar ,Elicent ve Amana gibi markalarla uzun yıllar hizmet verdik.
2005 yılında bir aile şirketi olarak DRC çatısı altında bütünleşen firmamız, ana faaliyet konusu olarak kendisine; taahhüt, proje ve mühendislik hizmetlerini seçmiştir. Ticarette uzun süreli ilişkilerden yana olan firmamız eğitimli ve tecrübeli kadrosuyla hizmette kaliteyi ve müşteri memnuniyetini kendisine ana ilke olarak benimsemiştir.
Firmamızın nihai hedefi DRC İsmini bir dünya markası yapmaktır.
Ürün Açıklaması
Buderus Yoğuşmalı Kombiler
Çok Düşük Yakıt Tüketimi
- Yoğuşma teknolojisi sayesinde, su buharındaki enerjiden faydalanır. Alt ısıl değere göre %107 varan (40/30°C sistemde) norm kullanma verimine sahiptir.
- Geliştirilmiş ısı iletimi sayesinde, çok düşük baca gazı sıcaklıkları
- Alev boyunu ihtiyaca göre ayarlayarak, dur/kalk yapmadan çalışır.
- Oda sıcaklığını ±0,1°C tutarak sıcaklık dalgalanmalarını engeller ve enerji ekonomisi sağlar.
Çok Uzun Ömür
Buderus Patentli Özel