Üye Girişi
Kullanıcı Adı 
Parola
Üye Ol Şifremi Unuttum
| inşaat sektörü inşaat ihaleleri inşaat malzemeleri inşaat haberleri Dekorasyon fuar seminer tüm hepsi inşaat dergisinde  | Sizde İnşaat Dergisine Reklam vererek firmanızı tüm Dünyaya tanıtabilir, Ürünlerinizi satabilirsiniz.İnşaat Sektörünün kalbi bu sitede atıyor  |
        
      Aksesuar (150)
      Aydınlatma (367)
      Bahçe (326)
      Beyaz Eşya (217)
      Bizden Haberler (37)
      Cephe (131)
      Çevre Düzenleme (436)
      Dekorasyon (780)
      Duyuru (2344)
      Elektronik (481)
      Faydalı Bilgi (184)
      Fuar Seminer (697)
      Güvenlik Sistemleri (58)
      Havuz (45)
      inşaat malzemeleri (290)
      Kampanyalar (54)
      Kapı Otomatik Kapı (97)
      Konut (1226)
      Mekan (283)
      Mimari (531)
      Mobilya (471)
      Mutfak (199)
      Önemli Bilgiler (245)
      Perde (100)
      Plastik Alüminyum (67)
      Tekstil (163)
      Vitrifiye (393)
      İhaleler (5379)
      İnşaat (2626)
      İzolasyon Yalıtım (144)
      Zemin (192)
      Züccaciye (264)
Haber Ara
 
İnşaat Dergisi
inşaat malzemeleri
inşaat malzemeleri


Granit
Granit


İnşaat Haberleri
İnşaat Haberleri


inşaat ihaleleri
inşaat ihaleleri


İnşaat Sektörünün Kalbi
İnşaat Sektörünün Kalbi

Bu Alana Reklam
Verin!

 


web tracker

sitemap-1
sitemap-2
sitemap-3
sitemap-4
sitemap-5



Add to Google
 inşaat malzemeleri > 20-10-2007 Buga Otıs asansör sistemleri
yazıyı 12 punto yap yazıyı 14 punto yap yazıyı 16 punto yap yazıyı 18 punto yap
    
Yaşanılan mekanların tasarım dili, işlevsellik ve ergonomisi kadar enerji ve çağdaşlık duygusunu da içeriyor. Yapıların hayati bir unsuru olan asansörler ise binaların ilk yüzleşilen "oda"sı. Bu odanın güvenliği, performansı, ışıltısı ve özgünlüğü, kullanıcısına yapı ve barındırdığı konut ve kurumlar hakkında ilk izlenimi veriyor.
     
     Otis 1853'den beri, bu sihirli odanın yaşam kalitesinin arttırılması için çalışıyor. Yenilikçi ve sınır tanımayan teknolojisi ile kişisel seçenek özgürlüğünü buluşturuyor.
     
Colormax-Steelmax-Lumimax ve Crystal modelleri
  Otis'e göre; yeni asansör modellerinin tasarımında ilk adım, müşterilerin talep ve tavsiyelerine başvurmak. Lamimax, Colormax, Steelmax ve Crystal modelleri, değişen kullanım yoğunlukları, özel mimari koşullar ve rakiplerine üstünlük gibi pazar taleplerinin değerlendirildiği, geniş kapsamlı bir tüketici araştırması sonucunda tasarlandı ve asansör tasarımcılığında yeni bir adımın başlangıcı oldu.
     
Colormax
  Pastel renklerde boyanmış paneller, kabin içinde ferahlık ve genişlik duygusunu destekliyor. Bakım ve tamirat kolaylığı da sunduğundan, şahıs kullanımının yanı sıra servis ve yük amaçlı kabinlerde de tercih ediliyor.
     
     Kabin kaseti, kabin panelleri ile uyum içinde beyaz boyalı veya daha ışıltılı ve teknolojik bir görünüm için paslanmaz çelik saç malzemeden üretilebiliyor.
     
     Arka duvarda yarım boy ayna, şahıs asansörlerinde standart olarak mevcut. Diğer bir seçenek ise, arka panelde veya kabin kasetinin karşısına gelen duvarda tam boy ayna uygulaması.
     
     Puanlı kauçuk taban kaplaması, Colormax kabinlerde standart olarak sunuluyor. Linoleum veya suni granit kaplama seçeneğinin yanı sıra "oda"nın yapı ile azami uyumu sağlanması için tabanda granit kaplama boşluğunun bırakılması da mümkün.
     
Steelmax
  Paslanmaz çelik saç malzemeler, hem görsel olarak dinamik ve çağdaş, hem de son derece dayanıklı kabinler ortaya çıkarıyor. Steelmax kabinlerde de Colormax gibi kullanıma uygun olarak ayna ve yer döşemesi alternatifleri bulunuyor.
     
Lamimax
  Ahşabın sıcaklığını tercih edenler için çeşitli duvar kaplamaları, kabin kasedi, ayna, yer döşemesi ve tavan opsiyonları "oda"yı kişisel tarzlara gore tasarlama imkanı veriyor.
     
Crystal
  Buzlu lamine cam paneller, ayna, suni taş zemin ve satine paslanmaz çelik saç aksesuarlar ile birleştiğinde daha yalın ve prestijli bir görünüm sağlıyor.
     
Özel tavan seçenekleri
  Tüm tarzlara hitap eden, birbirinden farklı tavan tasarımları kabinlerin en önemli tamamlayıcıları olarak sunuluyor. Direkt veya indirekt, spot veya floresan aydınlatma seçenekleri yolu ile istenilen ışık da tasarlanıyor.
     
Ayna ve el perzaları
  Türkiye'de 80 yılı aşkın deneyimiyle, maksimum kullanıcı güvenliği sağlamak için tüm güvenlik normlarına uygun olarak üretilip monte edilen kabin aksesuarları kullanılıyor.
     
Kat kasetleri
  Kat dekorasyonuna uyumlu olmaları için tasarlanan kat kasetleri, aynı zamanda reservasyonsuz opsiyonu ile inşaatta montaj kolaylığı da sağlıyor.
     
     Sıva üstü montaj sistemi, hem inşaat ile koordinasyon zorluğunu ortadan kaldırıyor, hem de mevcut binalarda yapılan asansör modernizasyonlarında inşaat işini minimuma indiriyor.
     
Kabin kasetleri
  Kabin kasetleri, taşınan kişiyle asansör kumanda sistemi arasında kusursuz bir iletişim sağlıyor. "Oda" nın yeterince aydınlık olması ve ferah bir atmosfer sağlaması için kabin kasedi gizli floresan lambalar kullanılarak da aydınlatılabiliyor.
     
Güvenli yolculuk
  OTIS asansörleri, özürlülerin kullanımına yönelik olarak EN81-70 Avrupa Birliği Standardı'na tamamen uyumlu olarak tasarlandı.
     
Kabin giriş koruması
  Otomatik kapıların kapanırken içeri giren yolculara çarpmasını önlemek için tam boy ışık duvarı ile kapı yüksekliği boyunca koruma sağlanıyor.
     
Butonlar
  Çevresi kırmızı ışıkla aydınlatılan mikrokontak butonlar, kayıt alındığını görsel olarak teyid ediyor.
     
Kat numaraları
  Kabin kasedinde körler alfabesinde 15 mm yüksekliğindeki kat numaraları bulunuyor.
     
Alarm görselleri
  Kabin kasedindeki görsel ikaz işaretleri alarm durumunda ışıklandırılıyor. Aynı anda yapılan sesli ikazla da kullanıcılara acil durum bilgisi veriliyor.
     
Kat yön istikamet ok ve gong'ları
  Aşağı ve yukarı okların yanı sıra yukarı yön için bir, aşağı yön için iki kez çalan gong kabinin bir sonraki seyir yönünü belirtiyor.
     
El pervazları
  Pervazların köşeleri, üzerine cismin takılmasını önlemek için içeri doğru kıvrıldı.
     
Acil aydınlatma
  Enerji kesildiği anda kabinde emniyetli bir aydınlatma sağlanıyor.
     
Kat kapıları
  OTIS asansör kapılarının kanıtlanmış performans özellikleri, en güvenilir kalite kontrol testlerinden başarıyla geçti.
     
     Kat kapıları, montaj yapılacağı koridor veya alanın dekorasyonu doğrultusunda boyanabileceği gibi istenirse paslanmaz çelik saç, çerçeveli veya çerçevesiz cam panellerden de yapılabiliyor.
     




Kaynak: raf.arkitera.com
 
Haberin Okunma Sayısı : 206
Bu Haberi; Kaydet   Yazdır   Yolla  
 Rastgele 10 Haber
  • Araziyi Yanlışlıkla Çalık'a Vermişiz Pardon
  • İstanbul'un Gönüllü Gözcüleri
  • Şıklığın sade bir yorumu...
  • Gayrimenkul Zirvesi 8 Sonuç Bildirgesi Açıklandı
  • Yeni bir hayat tarzı
  • Taşocakları Mühürlendi
  • Ecyad’ın Yerinde Otel Yükselecek
  • Rüzgârda İhale Dönemi Başlıyor
  • Gençlik Merkezi İkmal İnşaatı ihalesi
  • ‘Köykent’i daha önce uygulansaydık köyler kalkınmış olurdu
  • Sitemizde kayıtlı 18978 adet haber, 2249 adet kategori bulunmaktadır.
    Başa Dön Başa Dön

    | Beyaz Eşya | Tekstil | Güvenlik Sistemleri | Havuz | Faydalı Bilgi | inşaat malzemeleri | Kapı Otomatik Kapı |
    | Duyuru | Plastik Alüminyum | İhaleler | Kampanyalar | Mekan | Vitrifiye | Fuar Seminer |
    | Mutfak | Cephe | İzolasyon Yalıtım | Konut | Bizden Haberler | Önemli Bilgiler | Bahçe |
    | Elektronik | Mimari | Zemin | Züccaciye | İnşaat | Çevre Düzenleme | Perde |
    | Mobilya | Aksesuar | Aydınlatma | Dekorasyon |


     Google

     


    dugun