Üye Girişi
Kullanıcı Adı 
Parola
Üye Ol Şifremi Unuttum
| inşaat sektörü inşaat ihaleleri inşaat malzemeleri inşaat haberleri Dekorasyon fuar seminer tüm hepsi inşaat dergisinde  | Sizde İnşaat Dergisine Reklam vererek firmanızı tüm Dünyaya tanıtabilir, Ürünlerinizi satabilirsiniz.İnşaat Sektörünün kalbi bu sitede atıyor  |
        
      Aksesuar (150)
      Aydınlatma (367)
      Bahçe (326)
      Beyaz Eşya (217)
      Bizden Haberler (37)
      Cephe (131)
      Çevre Düzenleme (436)
      Dekorasyon (780)
      Duyuru (2345)
      Elektronik (481)
      Faydalı Bilgi (184)
      Fuar Seminer (697)
      Güvenlik Sistemleri (58)
      Havuz (45)
      inşaat malzemeleri (290)
      Kampanyalar (54)
      Kapı Otomatik Kapı (97)
      Konut (1226)
      Mekan (283)
      Mimari (531)
      Mobilya (471)
      Mutfak (199)
      Önemli Bilgiler (245)
      Perde (100)
      Plastik Alüminyum (67)
      Tekstil (163)
      Vitrifiye (393)
      İhaleler (5379)
      İnşaat (2626)
      İzolasyon Yalıtım (144)
      Zemin (192)
      Züccaciye (264)
Haber Ara
 
İnşaat Dergisi
inşaat malzemeleri
inşaat malzemeleri


Granit
Granit


İnşaat Haberleri
İnşaat Haberleri


inşaat ihaleleri
inşaat ihaleleri


İnşaat Sektörünün Kalbi
İnşaat Sektörünün Kalbi

Bu Alana Reklam
Verin!

 


web tracker

sitemap-1
sitemap-2
sitemap-3
sitemap-4
sitemap-5



Add to Google
 Züccaciye > 13-10-2008 Cumba'nın farklı porselenleri
yazıyı 12 punto yap yazıyı 14 punto yap yazıyı 16 punto yap yazıyı 18 punto yap
    
Mobilya ve dekorasyonda birçok ilke imza atan Cumba Selection, dünyaca ünlü markaları biraraya getirerek oluşturduğu koleksiyonda porselene ağırlık veriyor.
    
     Büyük dekoratif vazolar, porselen puflar ve tabaklar dekorasyonun detaylarını oluştururken aynı zamanda şık bir tamamlayıcı da oluyor.
    
     Cumba Selection 1980 yılında Bağdat Caddesi'nde dekorasyon ve aksesuar mağazası olarak hizmete girdiğinde satışa sunduğu ürün gamı eski mobilya, antika eşya ve objelerden oluşuyordu.
    
      Zamanla gelişen talepler doğrultusunda genişlettiği ürün yelpazesiyle, toptan ve perakende olarak İstanbul'un yanısıra farklı şehirlerde de şubeler açan firma 1996 yılının sonunda Cihangir'deki showroom'unda ithal malların ağırlıkta olduğu, toptan ve perakende satış hizmeti vermeye devam etti.
    
     2002'den itibaren de Fulya yokuşunda 1100 m2'lik showroom'unda etnik ürünlerin yanısıra klasik İngiliz ve Fransız tandanslı ürünlerini de satışa sundu.
    
     Kalitesi, çizgisi ve verdiği servisle ülkelerinde ve dallarında isim yapmış firmalarla çalışan Cumba Selection bazı markaların mümessilliğini de yapıyor.
    
     Marka olmanın dışında doğal ve özgün ürünleri, bunlardan zevk alabilecek, günlük yaşamını güzelleştirmek isteyen tüketicilere sunuyor.
    
Porselendeki Akdeniz Sıcaklığı
      Cumba Selection ürünleri, özel bir çizgiye sahip. İç mekânlara yönelik tasarlanan ve kendine has tarzıyla tanınan İspanyol kökenli Becara'nın porselen parçaları dikkat çekiyor.
    
     Akdeniz sıcaklığını ve doğallığını yansıtan bu marka, 1964 yılında üç İspanyol kız kardeş tarafından kurulmuş. 40 yılı aşan süre boyunca yaratılan koleksiyonlarda, "Provence" tarzıyla etnik ürünlerin harmanı dikkat çekiyor.
    
     Markanın bu özelliğinini Cumba Selection mağazasında da hissetmek mümkün. Becara'nın konseptinde, özellikle Akdeniz kıyılarına özgü rüstik mobilya tarzı dikkat çekiyor.

      Mağazada, özel tasarlanmış, açık renkli, elle cilalanmış ve patine edilmiş mobilyalar, kuş ve ördek figürleri gibi doğayı temsil eden minik ahşap aksesuarlar, meyve ve çiçek desenli, pastel renkli tablolar ile uçuk beyaz ve bej renklerinin hâkim olduğu bir dekorasyon dikkat çekiyor.
    
     Tüm bunları tamamlayan porselen vazolar, servis setleri, kaşpolar (büyük saksı) ve boğumlu veya düz görünümlü puf ve sehpalar yer alıyor.
    
     Modelleri ve renkleri sezonun trendlerine göre seçen Becara modernden ziyade klasik çizgilere ağırlık veriyor. Country tarzındaki porselenlerin görünümleri de tamamen doğallığı yansıtıyor.
    
     Gri ve yeşil gibi doğal renklerin yanında patine renkler de dikkat çekiyor. Desen ise hemen hemen yok gibi. Becara, Cumba dışında Avrupa'daki ilk mağazasını da Adresİstanbul'da açtı.
    


Kaynak: Focus Dergisi
Haberin Okunma Sayısı : 37
Bu Haberi; Kaydet   Yazdır   Yolla  
 Rastgele 10 Haber
  • IV. Grupta Toplamı 11 Adet Olan Eski Eser Yapıların Röleve, Restitüsyon, Restorasyon Projeleri Hizmet Alımı İşi ihalesi
  • Yabancılar Emlakta 'Alışverişe' Geliyor
  • Sevdiklerinizi Sarev ile şımartın
  • Bütün bahçeler çiçek açacak
  • Combine'dan çok amaçlı perde
  • İNGİLTERE, "GÖÇMEN İŞÇİ" MESLEKLERİNİ YENİLEDİ
  • Düzce Sigorta İl Müdürlüğü Tadilatı işi ihalesi
  • IKEA, 3'üncü Mağazasını Forum İstanbul Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde Açacak
  • Sulukulelilerden 8 Nisan Dünya Roman Günü'ne Özel Basın Açıklaması
  • Bilgili'nin Akaretler Sıraevler Projesine Yüklü Kredi
  • Sitemizde kayıtlı 18979 adet haber, 2249 adet kategori bulunmaktadır.
    Başa Dön Başa Dön

    | Beyaz Eşya | Tekstil | Güvenlik Sistemleri | Havuz | Faydalı Bilgi | inşaat malzemeleri | Kapı Otomatik Kapı |
    | Duyuru | Plastik Alüminyum | İhaleler | Kampanyalar | Mekan | Vitrifiye | Fuar Seminer |
    | Mutfak | Cephe | İzolasyon Yalıtım | Konut | Bizden Haberler | Önemli Bilgiler | Bahçe |
    | Elektronik | Mimari | Zemin | Züccaciye | İnşaat | Çevre Düzenleme | Perde |
    | Mobilya | Aksesuar | Aydınlatma | Dekorasyon |


     Google

     


    dugun