Üye Girişi
Kullanıcı Adı 
Parola
Üye Ol Şifremi Unuttum
| inşaat sektörü inşaat ihaleleri inşaat malzemeleri inşaat haberleri Dekorasyon fuar seminer tüm hepsi inşaat dergisinde  | Sizde İnşaat Dergisine Reklam vererek firmanızı tüm Dünyaya tanıtabilir, Ürünlerinizi satabilirsiniz.İnşaat Sektörünün kalbi bu sitede atıyor  |
        
      Aksesuar (150)
      Aydınlatma (367)
      Bahçe (326)
      Beyaz Eşya (217)
      Bizden Haberler (37)
      Cephe (131)
      Çevre Düzenleme (439)
      Dekorasyon (790)
      Duyuru (2357)
      Elektronik (481)
      Faydalı Bilgi (184)
      Fuar Seminer (697)
      Güvenlik Sistemleri (58)
      Havuz (45)
      inşaat malzemeleri (291)
      Kampanyalar (54)
      Kapı Otomatik Kapı (97)
      Konut (1226)
      Mekan (283)
      Mimari (532)
      Mobilya (471)
      Mutfak (201)
      Önemli Bilgiler (255)
      Perde (100)
      Plastik Alüminyum (67)
      Tekstil (163)
      Vitrifiye (393)
      İhaleler (5379)
      İnşaat (2626)
      İzolasyon Yalıtım (144)
      Zemin (192)
      Züccaciye (264)
Haber Ara
 
İnşaat Dergisi
inşaat malzemeleri
inşaat malzemeleri


Granit
Granit


İnşaat Haberleri
İnşaat Haberleri


inşaat ihaleleri
inşaat ihaleleri


İnşaat Sektörünün Kalbi
İnşaat Sektörünün Kalbi

Bu Alana Reklam
Verin!

 


web tracker

sitemap-1
sitemap-2
sitemap-3
sitemap-4
sitemap-5



Add to Google
 Konut > 16-10-2006 Hadımköy Konutları ile 1012 İstanbullu Daha Ev Sahibi
yazıyı 12 punto yap yazıyı 14 punto yap yazıyı 16 punto yap yazıyı 18 punto yap
    
İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş (KİPTAŞ), ‘Hadımköy Konutları’ projesiyle bin 12 İstanbulluyu daha ev sahibi yapıyor. ‘Hadımköy Konutları’nın satış kampanyası, Saraçhane Belediye Sarayı’nda düzenlenen törenle Başkan Kadir Topbaş tarafından başlatıldı. Törende Hadımköy Belediye Başkanı Ali Osman Çolak, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ve çok sayıda vatandaş da yer aldı.

Başkan Topbaş; “İstanbul’da yanlış yapılaşmaya müsaade etmiyoruz…”
Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’da yeni yerleşim alanları oluşumunda dönemlerini milat olarak kabul ettiklerini belirterek, “Bundan sonra şehirde yanlış yapılmasına müsaade etmeyeceğiz. Şehrin varlıkları kötü kullanım sonucu biter. Öyle yerler var ki İstanbul’a yakışmıyor. Yeniden modern şehir yapmak durumundayız. Biz gecekondu fiyatına her türlü sosyal donatı alanı olan modern binaları satıyoruz. Kampanyamıza da herkes ev sahibi olana kadar devam edeceğiz. Arzumuz Silivri’de, Tuzla’da, Maltepe’de de bu evlerin yapımına devam etmek” dedi.

Vatandaşların konutlara taşınmadan taksit ödemeyeceği bir sistemi oluşturmak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Topbaş, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım’dan bundan sonra yapacakları kampanyalarda taksit ödemelerine bina teslimi yapıldıktan sonra başlanmasını istediğini söyledi.

Her binanın giriş katlarını özürlülere göre düzenlediklerini ve bu sistemi prensip olarak tüm binalarda uyguladıklarını dile getiren Kadir Topbaş, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Hadımköy’e 50 bin 100 bin 200 bin konut yapılabilmeli ve oradaki vatandaşımız kötü şartlardan kurtarılmalı. 1012 konutumuzu satışa çıkardık. 75 metrekare, asansörlü, depreme dayanıklı, kombili, tünel kalıp dediğimiz sistemle yapılmış. Peşinatları 10 bin YTL, ayrıca 440 YTL taksitleri var. 18 ay bu taksitler devam edecek. Taksitler 18 aydan sonra bir miktar yükseliyor siz içine taşındıktan sonra. Ama tamamının kredi boyutu 10 yıla kadar uzuyor. Bu konutlara sahip olacaklara mutluluklar diliyorum.”

Hadımköy Konutları
‘Hadımköy Konutları’ projesinde 75 metrekarelik daireler, peşin 50 bin YTL’den satışa sunuluyor. Yüzde 0.99 vade farkı ve iki farklı taksit seçeneği sunulan projede dairelerin 96 ay taksitli fiyatları 73 bin YTL ile 76 bin YTL arasında değişiyor. Hadımköy Konutları’nın 32 adet giriş dairesini bedensel engelli vatandaşlara ayırdı. Konutların satış kampanyası 3 Kasım’a kadar devam edecek ve kuraları 14 kasımda çekilecek.

Projenin ilk taksit seçeneğinde vatandaşların 10 bin YTL peşinat yatırması ve 96 ay boyunca 660 YTL yatırması gerekiyor. Bu seçenekte toplam tutar 73 bin 415 YTL olurken ilk 18 ay 440 YTL; geri kalan 78 ayda da 742 YTL ödeme seçeneğinde dairenin fiyatı 75 bin 803 YTL’yi buluyor. Proje’de ilköğretim okulu, günlük yaşam ihtiyaçlarının karşılanabileceğini sosyal donatı alanları, çocuk parkları ve yeşil alanlar bulunuyor.
 

ibb.gov.tr
 
Haberin Okunma Sayısı : 364
Bu Haberi; Kaydet   Yazdır   Yolla  
 Rastgele 10 Haber
  • Yurtdışı İhaleleri 26/03/2002
  • Gülen Boya’dan Ajda Colors Renkleri
  • Antalya Elmalı Müzesi Kültür Evi Onarımı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi
  • İ.Ü. Eczacılık Fakültesi Güçlendirme İşi
  • Cebeci-Yaylaköy Atıksu Tüneli İnşaatı
  • Ankara Eski Tekel Binası Onarımı İşi ihalesi
  • Afyonkarahisar Çay Eber Deresi Taşkın Ve Rusubat Kontrolu İnşaatı
  • Hazine arazilerine alıcı çıkmadı
  • Emniyet Müdürlüğüne Ait Hizmet Binalarının Deprem Güvenliği Ön İncelemesinin Yapılması
  • Akaretler Sıraselviler'de 500 bin YTL'ye!
  • Sitemizde kayıtlı 19018 adet haber, 2249 adet kategori bulunmaktadır.
    Başa Dön Başa Dön

    | Beyaz Eşya | Tekstil | Güvenlik Sistemleri | Havuz | Faydalı Bilgi | inşaat malzemeleri | Kapı Otomatik Kapı |
    | Duyuru | Plastik Alüminyum | İhaleler | Kampanyalar | Mekan | Vitrifiye | Fuar Seminer |
    | Mutfak | Cephe | İzolasyon Yalıtım | Konut | Bizden Haberler | Önemli Bilgiler | Bahçe |
    | Elektronik | Mimari | Zemin | Züccaciye | İnşaat | Çevre Düzenleme | Perde |
    | Mobilya | Aksesuar | Aydınlatma | Dekorasyon |


     Google

     


    dugun